banner564

‘Bırakın gideyim’

İsak Akbalık; ayakkabısına sakladığı uyuşturucunun ortaya çıkması sonrasında sudan çıkmış balığa döndü

‘Bırakın gideyim’
banner598
Melin DOBRAN

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne tatile gelen İsak Alabalık, ayakkabısının içine gizlediği uyuşturucuyu ülkeye sokmaya çalışınca yakayı ele verdi.
İsak Akkbalık önceki gün Ercan Havaalanı’nda gözaltına alındı. Zanlı dün de tutuklama talebi ile Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Duruşmaya çıkarılan zanlı iki çok pişman olduğunu söyledi.
Polis, 6 Mart saat 14.16sıralarında ülkeye giriş yapan zanlının üzerinde yapılan aramada iki gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunarak emare olarak alındığını söyledi. Polis, zanlının Ercan Havalimanı’nda tutuklandığını, hakkında soruşturma başlatıldığını belirterek, zanlının verdiği ifadenin araştırılacağını yapılacağını söyledi. Polis, soruşturma amaçlı zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkemede söz hakkı alan zanlı ise arkadaşlarını görmek için iki haftalığına geldiğini, çok az miktardaki uyuşturucuyu ayakkabısına sakladığını ancak polisin kendisini yakaladığını belirterek, çok pişman olduğunu söyledi. Mahkeme zanlının soruşturma amaçlı 3 gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2015, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474