banner564

Biri hastanelik oldu

Eğlence mekânında alkolün tesiri altında kavga eden dört kişiden ikisi tutuklandı

Biri hastanelik oldu
banner598

 Suna ERDEN

Girne’de bir barda çıkan olayda aralarında daha önceden husumet olan Niyazi Şerebetçioğlu, Olga Tuornaovkaıa ile Ali Ceylan, Akın Ceylan arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada darp edilen Akın Ceylan’ın kulak zarı yırtıldı. Olayın ardından Niyazi Şerebetçioğlu ve Olga Tuornaovkaıa gözaltına alınırken, diğer iki şahıs hakkında da yasal işlem başlatıldı. 
Niyazi Şerebetçioğlu ve Olga Tuornaovkaıa dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 
Girne Adli Şube’de görevli polis memuru Adnan Kardeşler, olayın dün gece saat 01.45 sıralarında Girne’de, Ecevit Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir bar içerisinde meydana geldiğini söyledi.
Polis, alkollü içki tesiri altında bulunan Niyazi Şerebetçioğlu ile Olga Tuornaovkaıa’nın bir taraf ,Ali Ceylan ile Akın Ceyhan’ın da diğer taraf olup kavga ettiklerini söyledi. 
Polis, dört kişinin çıkan tartışmada birbirlerine vurdukları esnada Akın Ceyhan’ın sol kulak zarının yırtılmasına sebep olunduğunu ifade etti. 
Polis, kavga esnasında Niyazi Şerebetçioğlu’nun 162 promil, Olga Tuornaovkaıa’nın 183 promil, Akın Ceyhan’ın da 199 prormil altında olduğunu belirtti. 
Polis, Ali Ceyhan’ın ise nefes vermek istemediğini ancak alkollü olduğunu tespit ettiklerini ifade etti. Olaydan sonra zanlıların gözaltına alındığını, soruşturma başlatıldığını, incelenecek kamera görüntüleri olduğunu kaydeden polis, zanlıların 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474