banner564

Kolu ve bacağı koptu

İki günde ikinci Traktör faciası. Tarlasını sürerken kaza geçiren ve traktörün altında kalan 36 yaşındaki Erdinç Özkahraman ağır yaralandı. Kolu ve bacağı koptu

Kolu ve bacağı koptu
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

   Son iki günde meydana gelen iki traktör kazasında 3 yaşındaki Ege Ömerağa’nın hayatını kaybetmesinin ardından bu kez 36 yaşındaki Erdinç Özkahraman sağ kolunu ve sağ bacağını kaybetti. Yaşanan iki olay da ülkede şok etkisi yarattı.
   Gazimağusa’da dün saat 15.00 sıralarında tarlasını sürerken, sapanın kayaya takılmasıyla meydana gelen kaza sonucunda traktörün altında kalan 2 çocuk babası Yeniboğaziçi köyü sakini Erdinç Özkahraman, olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekiplerince kurtarıldı.

Talihsiz kaza
Gazimağusa’da dün meydana gelen traktör kazasında Erdinç Özkahraman ağır yaralandı. 
Polisten alınan bilgiye göre kaza dün aat 15.00 sıralarında Gazimağusa’da St.Barnabas Kral Mezarlığı’nın doğu kısmında bulunan tarla içerisinde meydana geldi. Tarlasını süren Erdinç Özkahraman’ın traktörünün sapası kayalıklara takıldı. Özkahraman, sapasını kurtarmak için traktörden inmeye çalışırken, düşerek aracın altında kaldı. Tekerin altında kalan Özkahraman’ın sağ el ve sağ bacağının dizden aşağı kısmı koptu.
Ağır yaralanan Özkahraman’ın yardım çığlıklarına o esnada orada bulunan ve bölgeyi gezen turistler yetişti. 112 acil servise haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri akın etti.
Özkahraman, itfaiye ekiplerinin yardımı ile ambulansa götürüldü. 
Erdinç Özkahraman, önce Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, yapılan tedavisinin ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine sevk edildi. Özkahraman’ın ameliyat edildiği, kopan bacak ve kolunun yerine dikilmeye çalışıldığı ancak operasyonun başarısının ilerleyen günlerde belli olacağı kaydedildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2019, 11:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473