banner564

“Birliğimizi kimse bozamaz”

CTP Güzelyurt ilçesi dostluk ve dayanışma yemeği düzenledi

“Birliğimizi kimse bozamaz”
banner598
CTP-BG Güzelyurt İlçesi  “dostluk ve dayanışma” yemeği düzenledi.
Kalkanlı Lara Restoran’da düzenlenen yemeğe, CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu ile Meclis Başkanı ve CTP-BG’nin Cumhurbaşkanı adayı gösterdiği Sibel Siber de katıldı. 
Açılış konuşmasını yapan CTP-BG Güzelyurt İlçe Başkanı Doğan Şahali, katılımcılara teşekkür ederek, partinin Güzelyurt’ta her zaman birlik ve dayanışma içerisinde olduğunu belirtti. Şahali, “Dostluğumuzu, birliğimizi ve bütünlüğümüzü kimse bozamaz” dedi.

Siber: Ortam beni mutlu etti
“Dostluk ve dayanışma” gecesine eşi ile birlikte onur konuğu olarak katılan Meclis Başkanı ve CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber, gördüğü coşkulu ve samimi ortamdan dolayı mutlu olduğunu belirtti. Ülkenin barış ve huzur ortamına ihtiyaç duyduğunu, ülke liderlerinin bu konuda önemli rol oynadığını ifade eden Siber, cumhurbaşkanlığına aday olurken CTP’lilere ve halka güvendiğini söyledi ve “Halkımız her zaman ne yaptığını bilen bir halktır” dedi. 

Yorgancıoğlu: Her geldiğimde ayrı bir coşku var
CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Yorgancıoğlu, Güzelyurt’a her gelişinde büyük bir heyecan ve mutluluk duyduğunu, çünkü bölgedeki CTP’lilerin her zaman sevgi ve heyecanla görevlerini yaptıklarına şahit olduğunu söyledi. 
Çeşitli sorunların var olduğu bu ülkede hükümet etmenin kolay olmadığını ama CTP’nin bu zoru başaracağına inandığını ifade eden Yorgancıoğlu, “Kıbrıs sorununun çözümüne taş koyanları halk ortadan kaldıracak; Sibel Siber gibi güçlü bir adayı cumhurbaşkanı yapacak; CTP’nin ülke siyasetindeki etkinliği ve gücü daima büyüyecektir” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2014, 08:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474