banner564

Birliktelik sözü verdi

Ece Balcı oy birliğiyle TDP Mağusa İlçe Başkanlığına seçildi ve bu görevi yapacak ilk kadın oldu

Birliktelik sözü verdi
banner598
Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Mağusa İlçesi olağanüstü kongresi yapıldı. Kongrede, Ece Balcı oy birliğiyle TDP Mağusa İlçe Başkanlığına seçilirken bu görevi yapacak ilk kadın oldu. TDP’den verilen bilgiye göre, divanın oluşumuyla başlayıp, genel başkanın konuşmalarıyla devam eden kongrede daha sonra seçime geçildi. Seçimde, yönetim kuruluna Ersin Avcı, Yusuf Cohar, Tezer Oğuzkan, Mehmet Gül, Ali Katırcıoğlu, Seyit Ahmet Güler, Nesrin Tekbıyık, Güzin Veziroğlu, İmren Seyis ve Özden Uluçay; Disiplin Kurulu’na ise Nadire Deniz, Server Erozan ve Salih Emin seçildi.
TDP Başkanı Cemal Özyiğit, kongrede yaptığı konuşmasına, geçtiğimiz günlerde rahatsızlık geçiren Mustafa Emiroğlu'na geçmiş olsun dileklerinde bulunarak başladı.
Kıbrıs sorununa çözüm bulma çabalarının sürdüğünü belirten Özyiğit, sürecin artık son aşamaya geldiğini, kısa süre içerisinde yapılacak görüşmelerde bir sonucun ortaya çıkabileceği görüşünü dile getirdi. 
Özyiğit, TL'nin döviz karşısında değer kaybetmesiyle ekonomik zorluk yaşayan vatandaşların, hükümetin yaptığı zamların ardından çok daha ciddi bir krizle karşı karşıya bırakıldığını belirtti.
TDP Mağusa İlçe Başkanlığı görevine getirilen Ece Balcı da eski ilçe başkanı Mustafa Emiroğluları'nın geçirdiği rahatsızlıktan duyduğu üzüntüyü belirterek, acil şifalar diledi.
Eylül 2016 tarihinden itibaren Mağusa'da ilçe başkan vekili olarak görev yaptığını belirten Ece Balcı, 4 ay boyunca yapılan faaliyetlere ilişkin bilgi verdi.  Ece Balcı, "Bizim gailemiz adil ve kalıcı bir çözümdür. Bizim gailemiz toplumun geleceğidir. Bizim gailemiz çocuklarımıza insanca yaşayabilecekleri bir düzen oluşturmaktır" diyerek sözlerini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2017, 10:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473