banner564

Bizde tam tersi

Siber, gelişmiş ülkelerde liderlerin halkın özgüvenini yükseltmek için çaba harcadığını ifade etti ve ekledi:

Bizde tam tersi
banner598
Meclis Başkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP-BG) Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber, Lefkoşa ve Gazimağusa bölgesindeki bazı okulları ziyaret ederek cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili bilgi verdi.
CTP’den verilen bilgiye göre, Siber, Çağlayan Cumhuriyet İlkokulu, Sedat Simavi Endüstri Meslek Lisesi, Atatürk İlkokulu, Lefkoşa Türk Lisesi, Dr. Fazıl Küçük Endüstri Meslek Lisesi, Gazimağusa Ticaret Lisesi, Canbulat Özgürlük Ortaokulu, Namık Kemal Lisesi, Gazimağusa Türk Maarif Koleji ve Çanakkale Ortaokulu’nu ziyaret etti. 
Siber’e ziyaretlerinde bölge milletvekilleri ve parti yetkilileri eşlik etti. 
Ziyaretlerindeki konuşmalarında, gelişmiş ülkelerde liderlerin halkın özgüvenini yükseltmek için çaba harcadığına işaret eden Siber, burada durumun farklı olduğunu, mevcut liderliğin halkın özgüvenini kırmak için uğraştığını savundu.
Siber, “19 Nisan’da bize yıllardır verilen öğrenilmiş çaresizlik duygusunu yok edeceğiz. Halkımız kendine güvenmeli ve bu büyük değişimi gerçekleştirmeli. Modası geçmiş anlayışı artık sandıkta bırakalım” dedi. 
Siber, cumhurbaşkanı seçilmesi halinde yapacağı işlerden ilkinin, öncelikle kadın liderlerden başlayarak Avrupa’da, çeşitli kilit mevkilerde bulunan tüm liderlerle temasa geçip, bir dizi görüşme gerçekleştirmek olacağını kaydetti. 

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2015, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474