banner564

“Bizi denetleyin”

Halk için çalıştıklarını, hata da yapabileceklerini belirten Siber, vatandaşa çağrıda bulundu:

“Bizi denetleyin”
banner598
Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Gaziler Derneği’nden bir heyeti kabul etti. Dernek Genel Başkanı Hacı Işık, kabulde yaptığı konuşmada yoğun gündemi içerisinde kendilerini kabul ettiği için Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber’e teşekkür etti.
Siber’in toplum içerisinde çok sevilip sayıldığını belirten Işık, “Size ihtiyacımız var” diye konuştu.
Işık, toplumun Siber’e çok değer verdiğini ve Siber’in dört dörtlük olduğunu dile getirdi. Işık Siber’e görevinde başarılar diledi.

Siber: Temiz siyaset çok önemli
Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Işık’a güzel sözlerinden ve hakkındaki düşüncelerinden dolayı teşekkür etti. Görevinin halk adına alınmış, sorumluluğu büyük bir görev olduğunu belirten Siber omuzlarında büyük bir sorumluluk hissederek elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını belirtti. Halkın takdirinin kendisi için en büyük sevinç ve tatmin olduğunu dile getiren Siber, bunun bir denetim olduğunu ve bunu istediklerini ifade etti.
Halk adına bir şeyler yapmak için görevde olduklarını ve hata yapabileceklerini kaydeden Siber, “Bizi denetleyiniz, eleştirilerinizi yapınız ki daha güzeli yakalayalım” şeklinde konuştu. Üst yönetimdeki görevlerde başarının ve başarısızlığın direkt halka yansıdığını ifade eden Siber, bu görevlerde halkın güven duymasının ve temiz siyasetin çok önemli olduğunu vurguladı. Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, “Sizlerin tecrübeleriniz, yaşadıklarınız var, bireysel hayat hikayelerinizin yanı sıra toplumla ilgili hayat hikayeleriniz vardır. Bunlar çok değerlidir yeni nesillere aktarılması gereken hikayeler yaşanmışlıklardır. Yeni nesil bunları bilmelidir aksi halde aidiyetimiz bağlarımız zayıflar” diye konuştu. Bu toplumda her bireyin bir değer olduğunu ifade eden Siber, “Yeter ki birbirimizle barışık bir birimizi severek, ortak amaçlar doğrultusunda daha iyiyi yakalamak için çalışalım” dedi.
Siber, “Dışarıdan herhangi bir sihirli değnek gelip de kamuyu, kurumsal yapıyı, trafiği, çevremizi düzeltemez, bunu düzeltecek olan bizleriz, çözüm bizdedir, o yüzden yapıcı eleştirilerle, hiçbir kurumun itibarını düşürmeden daha güzele ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2014, 09:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474