banner564

Bölge sakinleri isyanlarda

Tartıştığı arkadaşının koluna ve suratına 5 kez bıçak sapladı

Bölge sakinleri isyanlarda
banner598
Melin DOBRAN
Girne’de önceden kavga ettiği arkadaşının evine önceki gün konuşmak için giden 19 yaşındaki Ziad Gehad, Ahmed Hussıen Bekheet Issa ile yeniden kavga edince dehşet saçtı. Gehad, tasarrufunda kanunsuz taşıdığı bıçakla Issa’yı kolundan defalarca bıçaklayarak yaraladı. Bölge sakinlerinin polisi araması üzerine Girne’de Atom Sokak’ta tespit edilen zanlı Ziad Gehad aleyhine başlatılan soruşturma tamamlandı. Gehad teminat talebi ile dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 
Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Mustafa Özmüezzin mahkemede verdiği ifade de zanlı Ziad Gehad’ın önceki gün tutuklandığını anlattı. 

Issa hastanede tutuluyor
Özmüezzin, Gehad’ın önceki gün saat 13.30 sıralarında önceden aralarında husumet bulunan Atom Sokak, D.5- No: 18 adresinde oturan Ahmed Hussıen Bekheet Issa’nın evine gittiğini söyledi. Yeniden kavga ettiklerini ifade eden polis memuru, zanlının tasarrufunda kanunsuz taşıdığı bıçak ile Ahmed Hussıen Bekheet Issa’yı sol koluna ve sırtına 5 kez saplayarak yaraladığını belirtti. Bölge sakinlerinin polise haber vermesi üzerine zanlının aynı sokakta tespit edildiğini belirten Özmüezzin mahkeme emri ile tutuklandığını, Issa’nın ise hastanede müşahede altında tutulduğunu kaydetti. 

Tutuksuz yargılanacak
Soruşturma tamamlandı Soruşturmayı yürüten polis memuru Mustafa Özmüezzin, zanlı Ziad Gehad aleyhine soruşturmanın tamamlandığını belirterek, zanlının ileride yargılanıncaya teminata bağlanması talebinde bulundu. 
Yargıç Gökhan Asafoğulları, zanlının hakkındaki davalar görüşülünceye kadar yurt dışına çıkışının yasaklanması, kimlik ve seyahat belgelerine el konulması, haftada üç gün en yakın polis karakoluna ispatı vücut yapması, 5 bin TL nakdi teminat yatırması, 50 bin TL kefalet senedi imzalaması ve KKTC vatandaşı muteber bir kişinin de 20 bin TL’lik kefalet senedi imzalaması karşılığında, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılması emrini verdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2016, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473