banner564

Bölgenin kaderi değişecek

Büyükyılmaz, YDP’nin hazırladığı proje sayesinde üretimin canlanacağını, Karpaz’da her eve sabit bir gelirin gireceğini söyledi

Bölgenin kaderi değişecek
banner598
Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Başkan Yardımcısı Turan Büyükyılmaz ve beraberindeki heyet, Yeşilköy’ü ziyaret etti. Ziyarette partinin hazırladığı "Karpaz Projesi" anlatıldı.
Genel Başkan Yardımcısı Turan Büyükyılmaz ziyarette yaptığı konuşmada, Karpaz bölgesinin verimli toprağa sahip olmasına rağmen üretimden koparıldığını, ekmeğe muhtaç kılındığını ve seçim dönemlerinde siyasilerin yollarını gözler hale geldiğini savundu. 
Büyükyılmaz, partisinin hazırladığı Karpaz Projesi’yle Karpaz yarımadasının kaderinin değişeceğini, her eve sabit bir gelirin girmesini sağlayacaklarını söyledi.
Büyükyılmaz, ayrıca gençlere arsa vermek yerine TOKİ ile iş birliği ile köylerde konut üretip gençleri ev sahibi yapacaklarını; balıkçılık sektörünü canlandıracaklarını ifade etti.
Geçmiş iktidarları eleştiren Büyükyılmaz, Geçitköy Barajı’ndaki suyun Mesarya ve Karpaz toprağına değil denize aktığını iddia etti.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2017, 12:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474