banner564

Bolkan Resmi, son yolculuğuna uğurlandı

Güzelyurt’taki üzücü trafik kazasında hayatını kaybeden, evli ve 3 çocuk babası 41 yaşındaki Bolkan Resmi, son yolculuğuna uğurlandı

Bolkan Resmi, son yolculuğuna uğurlandı
banner598
Kamil HÜNERLİ
Lefkoşa -Güzelyurt  anayolunda önceki gün sabah saat 00.30’da yaşanan üzücü trafik kazasında hayatını kaybeden 41 yaşındaki Bolkan Resmi, dün Lefkoşa’da düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşları ve dualar eşliğinde toğrağa verildi. Zamansız vedasıyla başta ailesi, eşi ve çocukları olmak üzere tüm dostlarının yüreğine ateş düşüren Bolkan Resmi’nin cenaze töreninde duygu dolu anlar yaşandı. Zümrütköy’de ikamet eden, evli ve 3 çocuk babası olan 41 yaşındaki Bolkan Resmi’nin çok iyi bir insan olduğunu söyleyen yakınları, “Karıncayı bile incitmezdi, kimin derdi olsa yardımına koşardı. Allah mekanını cennet eylesin. Acımız büyük. Yeri doldurulamayacak birisini kaybettik” diyerek üzüntülerini seslendirdi.
Bolkan Resmi dün, İsmail Safa Camisi’nde kılınan öğlen ve cenaze namazlarına müteakiben Lefkoşa Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Kaza nasıl olmuştu?
Polis Basın Subaylığı’nın açıklamasına göre, Bolkan Resmi, geçen Pazartesi gününün ilk dakikalarında Serhatköy-Güzelyurt anayolunun birinci kilometresinde kendi kullandığı YF 56 LBV plaklı salon araçla dikkatsiz ve süratli bir şekilde Güzelyurt istikametine doğru seyrettiği sırada kaza geçirdi.
Resmi’nin kullandığı araç, Saldam Petrol İstasyonu’nu yakınındaki sağa meyilli viraja geldiği zaman sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce yolun sağından çıkarak köprü betonuna çarptı ve savruldu. Daha sonra yolun solundan çıkarak tarladaki su rögarına çarparak durabilen aracın sürücüsü Bolkan Resmi kaza yerinde yaşamını yitirdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2014, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474