banner564

Borcunu ödemediği gerekçesiyle darp edildi

Borcunu ödemediği gerekçesiyle darp edilen Adil İl’i ayrıca tehdit etmekle suçlanan Ömer Satıağalar ve Akif Uygur tutuklandı

Borcunu  ödemediği gerekçesiyle darp edildi
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da önceki gün bir oto galeriye giden Ömer Satıağalar ve Akif Uygur’un, Adil İl isimli şahsı kendilerine olan borcunu ödemediğinden dolayı önce tehdit, ardından da darp ettiği ileri sürüldü.
Zanlılardan Ömer Satıağalar daha sonra müştekiyi, şikayetçi olmak için gittiği Gazimağusa Polis Müdürlüğü bahçesinde yakalayarak, “Polise şikayet edersen elini ayağını kırarım” diyerek bir kez daha şiddet tehdidinde bulundu. Polis tarafından tutuklanan zanlılar dün Gazimağusa Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarıldı.

“Çocuklarının önünde döverim…”
Mahkemeye olayı aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Ahmet Hamdi Er, zanlıların 6 Temmuz 2015 tarihinde Aracılar Oto isimli işyerine gittiklerini ve zanlı 2 Akif Uygur’un burada Adil İl’e, “Bu parayı ödemezsen seni çocuklarının önünde döverim” dediğini, ardından ise zanlı 1 Ömer Satıağalar’ın müşteki Adil İl’i darp ettiğini söyledi. Müştekini şikayetçi olmak için Gazimağusa Polis Müdürlüğüne geldiğini belirten Er, zanlı 1 Ömer Satıağalar’ın müştekiyi burada yakalayarak, “Polise şikayet edersen elini ayağını kırarım” diyerek bir kez daha şiddet tehdidinde bulunduğunu ifade etti. 
Zanlılar hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını aktaran Er, zanlıların mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmalarını talep etti.

Avukat: Müvekkillerim suçsuz
Zanlıların avukatı İbrahim Demirtaş, müvekkillerinin iddia edilen suçları işlemediğini savunarak isimlerinden dolayı polis tarafından mahkemeye getirildiklerini öne sürdü. Huzurundaki şahadeti ve zanlıların avukatının beyanını değerlendiren Yargıç Ayşen Toroslu, zanlıların 3 bin TL nakdi kefalet ve KKTC vatandaşı muteber birer kefilin 30’ar bin TL’lik şahsi kefaletleri şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmalarına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2015, 09:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474