banner564

Bu acı dinmez

Karşı şeride geçen dikkatsiz sürücünün çarpması sonucunda hayatını kaybeden 24 yaşındaki Hilmi Çelebioğlu göz yaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı

Bu acı dinmez
banner598

 Suna ERDEN

Henüz 24 yaşında trafik kazası sonucu yaşamını yitiren başarılı rallici Hilmi Çelebioğlu dün son yolculuğuna uğurlandı.Çelebioğlu’nun cenazesi öğlen saatlerinde Girne’ye bağlı Karaoğlanoğlu bölgesindeki Yeni Cami’ye getirildi.
Cenaze namazı öncesi Çelebioğlu’nun yakınları, arkadaşları ve bölge halkı cami avlusunu doldurdu.
Babası Ahmet Çelebioğlu ile amcası Hilmi Çelebioğlu taziyeleri kabul ederken, annesi Theressa Joan Çelebioğlu, kız kardeşleri Şenay ile Jasmine Çelebioğlu, nenesi Şenay Çelebioğlu komşularının ve yakınlarının telkinleri ile cenaze namazını bekledi.
Hüzünlü bekleyişin ardından kılınan cenaze namazı sonrası Çelebioğlu’nun tabutu babası ve yakınlarının omuzlarında mezarlığa götürüldü.
Nenesi Şenay Çelebioğlu kabristanlığa giderken fenalık geçirirken, dedesi Çelebi Çelebioğlu tabut başında ağlama krizine girdi. Genç yaşta yaşamını yitiren Hilmi Çelebioğlu, acı ve gözyaşları arasında Karaoğlanoğlu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 Ölüye de saygı yok

Karaoğlanoğlu, Yeni Cami’de cenazeye fırsatçı satıcıların gelmesi vatandaşları isyan ettirdi.
Yanlarında 7 ile 10 yaşlarında iki çocuk ile mendil ve dua satmaya cenaze törenine gelen iki kadın, halkın tepkisini çekti. 
Cenazeye katılanlar, “Acımız bize yeter. Ne çektiğimizi Allah bilir. Gidin başka yerde satışınızı yapın. Ayıptır artık” sözleri ile duruma tepki gösterirken, cenazeye katılan İncilay Kaya isimli polis memuru vatandaşların sesine kulak verdi. 
Polis memuru Kaya, satıcı kadınları camiden uzaklaşmaları konusunda uyardı.
Satıcı kadınlar uyarı ve tepkiler üzerine camiden ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473