banner564

Bu acının tarifi yok

Annesi tarafından öldürülen 7 yaşındaki Ercan Kaya Kunduracı İskele’de, torunun vedasına dayanmayarak ölen dede Tahir Lord ise Gönyeli’de son yolculuklarına uğurlandı

Bu acının tarifi yok
banner598

Hüseyin ÇİÇEK-Melin DOBRAN
Gönyeli’de, annesi Bilge Lord Kunduracı tarafından öldürülen 7 yaşındaki Ercan Kaya Kunduracı, dün İskele’de, torununun acısına dayanamayarak geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren 64 yaşındaki Tahir Lord ise Gönyeli’de son yolculuğuna uğurlandı. Dede torunun cenazesinde gözyaşları sel olup aktı. Minik Ercan’ın cenazesine yüzlerce kişi katılırken, babası Ercan Kunduracı, dedesi Cantaş Kunduracı, diğer akrabaları, İskele halkı gözyaşı döküp, yaşanan acı olaya isyan etti. İskele Ümmü Haram Camisi’nde cenaze namazını kıldıran Din görevlisi Fahrettin Öğdü cenazeye katılanlardan Ercan Kaya Kunduracı için helallik istemeyerek “Biz onu bu dünyada koruyamadık. O bize hakkını helal etsin” diye konuştu.

Öğdü: Onu koruyamadık
Annesi tarafından vahşice öldürülen Ercan Kaya Kunduracı son yolculuğuna uğurlandı. İskele Ümmü Haram Camisi’ndeki cenaze törenine yüzlerce kişi katıldı. Küçük Ercan’ın kendisiyle aynı ismi taşıyan babası Ercan Kunduracı ve dedesi Cantaş Kunduracı güçlükle ayakta durabilirken, gözyaşları sel olup aktı. Cenaze namazını kıldıran Din Görevlisi Fahrettin Öğdü de gözyaşlarına boğulurken, “En çok güvendiği bir yerde yaşamını yitiren minik yavrumuz için helallik istemeyeceğim. Asıl o bize hakkını helal etsin. Belki de biz ona bu dünyada sahip çıkamadık” şeklinde konuştu. Minik Ercan’ın cenazesi, İskele Ümmü Haram Camii’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına müteakip, İskele Kabristanlığında, gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi.

Tahir dede son yolculuğuna uğurlandı
Torununun cinayete kurban gittiğini öğrendikten sonra geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Tahir Lord ise Gönyeli’de toprağa verildi. 
Dede Tahir Lord’un cenaze törenine katılan sevenleri, gözyaşlarına boğuldu. Lord’un cenazesi, dün Gönyeli Camisi’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Gönyeli Mezarlığı’nda toprağa verildi. Tahir Lord’un eşinin zaman zaman fenalaşarak baygınlık geçirdiği gözlendi.
Defin işleminin ardından mezara çiçekler sunuldu, din görevlisinin dua okuması ve helallik alınmasının ardından, Lord’un ailesi kabristanlıkta taziyeleri kabul etti.

Foto>cenazeler dosyasında
Foto>>Tahir Lord’un eşi zaman zaman fenalaşarak baygınlık geçirdi
Foto>> Acılı baba Ercan Kunduracı bitkin bir haldeydi
FOTO>> Dede Cantaş Kunduracı dakikalarca gözyaşı döktü

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2018, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474