banner564

Bu araçtan sağ çıktılar

Kız arkadaşı Lili ile Girne’den Lefkoşa’ya gelen Sampson, Lavinium Sitesi yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybedince önce elektrik direğini devirdi ardından da karşı şeride geçerek takla attı

Bu araçtan  sağ çıktılar
banner598

Onur ULAĞ

Girne Lefkoşa anayolunda dün saat 20.30 sıralarında, bir anlık dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hafif şekilde yaralandı. Elde edilen bilgilere göre kız arkadaşı Lili G., ile Girne’den Lefkoşa’ya gelen Sampson Obinna Uchendu isimli sürücü, Lavinium Sitesi yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybettiği MZ 140 plakalı araba ile önce orta refüjdeki elektrik direğini devirdi, ardından da karşı şeride geçerek takla attı. Kazadan sonra hurda bir demir yığınını andıran MZ 140 plakalı arabadan sağ kurtulan sürücü Uchendu ve aynı araçta yolcu olarak bulunan kız arkadaşı, olay yerine çağrılan ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Yetkililerden, hastanede müşahede altına alınan kazazedelerin hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Ya karşı şeritte başka bir araca çarpsaydı!
Anayolda, bayram trafiğinin yoğun olduğu bir saatte gerçekleşen kazada, direksiyon hakimiyeti kaybedilerek karşı şeride geçen MZ 140 plakalı arabanın o esnada başka bir araca çarpmaması ise olası bir faciayı önledi. 
Boğaz Karakolundan gelen polislerin kaza hakkındaki tetkik ve ölçümlerini tamamlamalarının ardından araç çekici vasıtasıyla olay yerinden kaldırıldı.

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2016, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474