banner564

‘Bu bana yapılır mı?’

Eşine ait çek defterini sahteleyerek 3 bin Euro temin eden Mustafa Gür cezaevine gönderildi

‘Bu bana yapılır mı?’
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da geçtiğimiz yıl Ağustos ayı içerisinde, eşi Beyza Gür adına olan boş çek yaprağını sahteleyerek, 3 bin Euro nakit parayı sahtekarlıkla temin eden Mustafa Gür, tuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay, “Bu bana yapılır mı?” diyerek polise başvuran Beyza Gür’ün şikayeti üzerine ortaya çıktı ve Mustafa Gür gözaltına alınarak Gazimağusa Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Ersoy Saydağ, zanlının 2015 yılı Ağustos ayı içerisinde, eşi Beyza Gür adına olan boş çek yaprağını, eşinin yetkisi olmaksızın doldurarak sahtelediğini ve Gazimağusa’da Murat Kartal isminde bir şahsa çeki bozdurarak 3 bin 140 Euro nakit parayı sahtekarlıkla temin ettiğini söyledi.
 
“Eşimle ortak hesaplarımız var…”
Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını bildiren Saydağ, zanlının mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti. Mahkemede söz alan zanlı Mustafa Gür, eşiyle 60’a yakın ortak hesaplarının bulunduğunu ve sahtelendiği iddia edilen çekin altında kendi eşinin imzasının olduğunu ileri sürerek suçlamaları reddetti.

Kefaleti yatıramadı
Huzurundaki şahadeti ve zanlının beyanlarını değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, zanlının 4 bin TL nakdi kefalet ödemesi ve KKTC vatandaşı muteber bir kefilin lehine 20 bin TL’lik kefalet senedi imza etmesi şartı ile serbest bırakılmasına emir verdi. Teminat şartlarını yerine getiremeyen zanlı Mustafa Gür, hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2016, 10:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kktc
Kktc - 3 yıl Önce

Hiç çalışmayan kadın parası yiyen bir pislik

Mustafa gur
Mustafa gur - 2 yıl Önce

Ulan orospu çocugu sen kimsinde benim hakkimda bilmeden yorum yapiyorsun

Mustafa gur
Mustafa gur - 2 yıl Önce

Bana yorm yapan götü yiyen gerçek ismiyle yorum yapsin

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473