banner564

Bu kadar da olmaz!

Vücuduna yaptırdığı dövmenin borcunu ödeyebilmek için uyuşturucu sattığını söyleyen Çağın Yıldırımbora, 18 ay hapse mahkum oldu

Bu kadar da olmaz!
banner598
Çiğdem AYDIN
Girne’ye bağlı Ağırdağ bölgesinde 2013 yılının  Ekim ayında düzenlenen operasyonda ele geçirilen 15 gram Centetik Cannabionid türü uyuşturucu madde ithali, tasarrufu, alma ve verme suçlarından Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan sanık Çağın Yıldırımbora hakkındaki dava dün karara bağlandı. Başkan Ömer Güran, Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı ve Yargıç Alev Ulunay’dan oluşan ağır ceza heyeti sanığı hapis cezası ile cezalandırdı.
“Gün geçtikçe artıyor”
Kararı okuyan Başkan Güran, uyuşturucu suçlarının gün geçtikçe arttığına dikkati çekti. Uyuşturucu maddelerin toplumda yaygınlaştığını ve ciddi şekilde tehlike unsuru oluşturduğunu belirten Güran, sanık hakkındaki davanın olgularına bakıldığında ciddi bir suç işlendiğine kanaat getirildiğini söyledi. Sanığın uyuşturucu maddeyi KKTC’ye ithal ettiğini kaydeden Güran, sanığın dövme yaptırmasından dolayı oluşan borcunu ödemek için uyuşturucu sattığını söyledi. Sanığın benzer suçlardan sabıkası olduğuna değinen Güran, suçların önlenmesi amacı ile caydırıcı cezalar vermeleri gerektiğini belirterek bu durumun sanıkları memnun etmediğini ancak bu suçları işleyenlerin ve işlemeyi düşünenlerin caydırmak gerektiğini söyledi. Başkan Ömer Güran Sanığın aleyhine getirilen davalardan suçlu bulunduğunu ve 18 ay süre ile cezaevine mahkûm ettiklerini açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2014, 10:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa esenyel
Mustafa esenyel - 1 hafta Önce

Cok tesekkurler canim oğlum başarıların devamını dilerim harikasin masAllah nekadar guzel

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474