banner564

Bu kadar rahat

Denetimli serbestlik yükümlülüğü çerçevesinde imza için polise giden Mehmet Yıldırım’ın üzerinden Bonzai çıktı

Bu kadar rahat
banner598

 Suna ERDEN

Geçtiğimiz şubat ayından denetimli serbestlikten yaralanan ve bu bağlamda polise giderek imza atan Mehmet Yıldırım, kendi başını yaktı.
Önceki gün yükümlülüğüne yerine getirmek için Girne Polis Müdürlüğü’ne giden zanlı şüpheli hareketler sergileyince yakayı ele verdi.
Zanlının üzerinde yapılan aramada cebinden uyuşturucu madde çıktı. Denetimli serbestliği yanan zanlı tutuklanarak dün mahkemeye çıkarıldı. 
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme biriminde görevli Mehmet Bayram, önceki gün Girne Polis Müdürlüğü’ne ıspat-ı vücut yapmaya gelen zanlının şüpheli hareketler sergilemesi üzerine üstünde arama yapıldığını söyledi.
Polis, yapılan aramada zanlının pantolonunun sağ ön cebinde kâğıda sarılı bir gram centetik cannabionid bulunduğunu, ayrıca içerisinde uyuşturucu madde olan ucu yanık sigara ele geçirildiğini söyledi.
Polis, zanlının gözaltına alındığını ve narkotik birimine haber verildiğini ifade etti.
Zanlının sorgusunda uyuşturucu maddeyi aldığı kişinin ismini söylediğini kaydeden polis, söz konusu şahsın arandığını ifade etti.
Polis, zanlının üzerinde bulunan maddelerin analize gönderileceğini ifade etti.
Zanlının geçtiğimiz şubat ayında denetimli serbestlikten yararlandığını, bu nedende polise ıspat-ı vücutta bulunduğunu kaydeden soruşturma memuru, bu şartlar altındayken yeniden suç işlediğini söyledi.
Soruşturmanın devam ettiğini, aranan şahıs olduğunu belirten polis, zanlının 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi.
Mahkeme, zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474