banner564

Bu ne Fatih?

Rutin kontrol yapan trafik polisi, hareketlerinden şüphelendiği sürücünün üzerinde arama yaptı ve cebinde uyuşturucu buldu

Bu ne Fatih?
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da, önceki gün rutin kontrollerini gerçekleştiren Trafik Şubesi ekipleri, hareketlerinden şüphelendiği Mehmet Fatih Özkan üzerinde yaptığı arama sonucunda, pantolonunun ceplerinde 1 gram ağırlığında bonzai ele geçirdi. Narkotik Şube’ye sevk edilen zanlı, dün tutukluluk istemi ile mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Narkotik Şube’de görevli polis memuru Nurettin Enginer, olayla ilgili mahkemeye şahadet verdi.
Enginer, 11 Temmuz 2017 tarihinde, Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şubesi ekiplerinin, gerçekleştirmiş olduğu rutin trafik kontrolleri sırasında, mahkeme huzurundaki zanlı Mehmet Fatih Özkan’ın şüpheli hareketler sergilemesi nedeni ile üzerinin arandığını ve pantolonunun ceplerinde toplamda 1 gram ağırlığında, “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde ele geçirildiğini söyledi.
 Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın yeni başladığını bildiren Enginer, soruşturma maksatlı olarak mahkemeden süre talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Gülay Süleymanoğlu, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının, 2 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2017, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474