banner564

Bu son olsun

Bir eğlence mekânının camlarını kırıp şişelerce içki çalan Thebe Frank tutuksuz yargılanacak

Bu son olsun
banner598

 Suna ERDEN

Haspolat- Güngör yolu üzerinde bulunan bir mekânın cam kapısını sandalye ile kırıp 10 şişe içki ile para çalan Afrikalı Thebe Frank hakkındaki soruşturma tamamlandı. 
Kuzey Kıbrıs’ta üniversite eğitimi için bulunan zanlı dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılarak teminata bağlandı. 
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, Thebe Frank'ın 21 Nisan 2018 tarihinde, saat 05.00 sıralarında işletmeciliğini Mustafa Çalışkan'ın yaptığı Haspolat 'da faaliyet gösteren Picobelle isimli Bar’ın cam kapısını olay yerinde bulunan sandalye ile kırıp içeri girdiğini söyledi. İçeri giren zanlının mekânın bar kısmında muhafaza edilen 388 TL değerindeki çeşitli markalardaki 10 şişe içkiyi ve 300 TL nakit parayı alıp kaçtığını mahkemeye aktardı. 

Kamera görüntülerinden tespit edildi
Polis, zanlının kamera görüntülerinden tespit edildiğini ve 22 Nisan saat 01.00’da yakalandığını söyledi. Evinde mahkeme emri ile yapılan aramada çalınan içki şişelerinin evinde tespit edilerek emare olarak alındığını belirten polis, tutuklanan zanlının gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini belirtti.
Zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirten polis, öğrenci olan zanlının teminata bağlamasını talep etti. Mahkeme,10 bin TL nakit teminat yatırması şartı ile zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474