banner564

Kıbrıs Town Houses Projesi’nin lansmanı yapıldı

Renkli bir tanıtım oldu

Kıbrıs Town Houses Projesi’nin lansmanı yapıldı
banner598

Kıbrıs Developments, Kıbrıs Town Houses projesi ile kültürel değerlere, doğaya ve sanata sahip çıkarak yine büyük bir başarıya imza attı.

Blue Way Group bünyesinde, Kıbrıs Developments imzasıyla hayat bulan projenin örnek ev lansmanı geçtiğimiz cımartesi düzenlenen keyifli bir etkinlik ile gerçekleşti.  Etkinlikte tüm davetliler Kıbrıs Developments Direktörü Çağatay Özbirim ve şirketin Finans Direktörü olan eşi Türkan Özbirim tarafından karşılandı.
Büyük merak uyandıran bu etkinlik kapsamında Kıbrıs Town Houses’da bulunan yaşam alanları sosyo-kültürel değerlerimizi hatırlatan 3 perdelik tiyatro oyuna sahne oldu.  Üretmekten ve kültürümüzü devam ettirmekten vazgeçmeyen, Kıbrıs kültürünün devamlılığını sağlayacak yapı taşlarından olan bireylerin özel portrelerinin yer aldığı “%1 Sergisi” Kıbrıs Developments’in Instagram sayfasının yanı sıra, etkinlik katılımcıları ile de buluştu. 
Harper Özbirim, etkinlikte yaptığı konuşmada, Kıbrıs Town Houses projesinin, tükenmiş veya tükenmeye yüz tutmuş bütün değerlerimizin karşısında durmayı amaçladıklarını vurguladı.
Özbirim daha sonra, Kıbrıs’ta kendileri gibi hala birşeyler üretmekten vazgeçmeyen, yarına birşeyler bırakma kaygısı taşıyan insanların olduğunu, bunların içerisinde bayramda pilavuna yapmaktan vazgeçmeyerek bu geleneği sürdüren, Kıbrıs kapısı ve iskemle yapımından vazgeçmeyerek kültürel değerleri yaşatan birçok değerli insanın portrelerinin yer aldığı 20 kişilik Instagram sergisi hakkında da bilgi verdi. 
Kıbrıs Town Houses’un lansman etkinliğine Türkiye’nin sektörel medyası da yoğun ilgi gösterdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474