banner564

‘Bunu neden yaptın oğlum’

Akıl almaz bir şekilde hayatına son vererek geride bıraktığı sevenlerini yasa boğan polis memuru Ali Gürpınar’ın annesi gözyaşlarına boğuldu

‘Bunu neden yaptın oğlum’
banner598
Kamil HÜNERLİ
Girne’de önceki gün, şok bir hareketle canına kıyan ve geride bıraktığı sevenlerini yasa  boğan 43 yaşındaki polis memuru Ali Gürpınar, dün gözyaşları arasında toprağa verildi.
1971 yılında Karşıyaka’da doğan ve bu köyde hayatını devam ettiren Ali Gürpınar’ın, yaptığı akıl almaz olay, hem ailesini, hem meslektaşlarını hem de arkadaşlarını derin acılara bürüdü. Girne Polis Müdürlüğünde görev yapan merhum, çevresinde çok sevilen, neşeli ve yardımsever biri olarak tanınıyordu.
Merhum için dün düzenlenen cenaze töreninde; ailesi, sevenleri, çok sayıda meslektaşı yanında Güvenlik Kuvvetleri Komutanı İlyas Bozkurt ve Polis Genel Müdür vekili Pervin Gürler de hazır bulundu.
Ali Gürpınar gün Karşıyaka Camiinde kılınan öğle ve cenaze namazına müteakip Karşıyaka mezarlığında toprağa verildi.

“Maddi ve manevi sıkıntısı yoktu”
Diyalog muhabirine konuşan aile yakınları, çok neşeli ve hayat dolu bir insan olduğunu söyledikleri Ali Gürpınar’ın bu akıl almaz olayı yaptığına hala inanamadıklarını ifade etti. Ailesi ile birlikte yaşayan Ali’nin, maddi ve manevi herhangi bir sıkıntısı olmadığını belirten yakınları, “Olay gecesi görevliydi. Dünyada canına kıyacak en son insandı. Bunu nasıl ve neden yaptı bilmiyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2014, 10:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474