banner564

“Burası ikinci vatanımız”

Bayram tatilini tamamlayan turistler ülkemizi çok sevdiğini söyleyerek tekrar geleceklerini belirtti

“Burası ikinci vatanımız”
banner598
Melin DOBRAN
Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden Kıbrıs’a tatil amaçlı gelen turistler, Kıbrıs’ı çok sevdiğini söyledi. Özellikle Girne ve Gazimağusa’da tatil yaptığını ifade eden turistler, günlerinin çok güzel geçtiğini dile getirdi. Bayram tatilinin ardından ülkesine dönmek üzere Ercan Havalimanı’na giden yolcular, Kıbrıs’tan memnun ayrıldığını ifade etti. Yolcular, “Kıbrıs’a sürekli olarak geliyoruz. Burası bizim ikinci vatanımız. Yılda birkaç kez burada tatil yapıyoruz. Tatilimiz güzel geçti. Kıbrıs’a hiç gelmeyenlere buraya gelmesini tavsiye ediyoruz. Her şeyden memnun kaldık. İlk fırsatta yine geleceğiz” dedi.

Yolcular ne dedi?

Hacer Gedik:
“Bayram tatili için Kıbrıs’ı tercih ettik. Daha önce de buraya geldik. Kıbrıs’ı beğeniyoruz. Tatilimizi Girne’de bir otelde yaptık. Her şey çok güzeldi. Her zaman Kıbrıs’a geliyoruz zaten, tekrar gelmeyi düşünüyorum.”

Elif Ubrak:
“Kıbrıs’a daha önce de geldik. Yine tatil için geldik. Tatilde Girne’de kaldık. Zaman zaman geliyoruz tatile. Kıbrıs çok güzel bir yer. Biz İzmir’den geldik, yine İzmir’e dönüyoruz.”

Ayşe Arıkan:
“Biz Kıbrıs’a İzmir’den geldik. 6 ayda bir Kıbrıs’a geliyoruz. Burayı çok seviyoruz. Tatil çocuklarla keyifli oluyor. Burası ikinci vatanımız. Tatil de hava da çok güzeldi. Kısmetse yılbaşında yine buradayız.”

Tufan Ertok:
“Biz İzmir’den geldik. Kıbrıs çok güzel ama hava çok sıcak. Tatili Gazimağusa’da geçirdik. Tatlısu’ya da gittik. Çevre temiz ve düzenli. Her şey çok güzeldi. Hemen hemen her yaz geliyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2017, 10:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474