banner564

Birbirlerini üzmediler 2-2

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan iki ekibin mücadelesinde Doğan Türk Birliği ile Mağusa Türk Gücü berabere kaldı

Birbirlerini üzmediler 2-2
banner598
Yaptığı flaş transferlerle yeni sezon öncesi müthiş bir takım yaratan Mağusa Türk Gücü, hazırlık maçında deplasmanda Girne temsilcisi Doğan Türk Birliği ile karşı karşıya geldi. Zorlu ve zevkli geçen mücadele 2-2’lik eşitlikle sona erdi. Karşılaşmanın ilk devresini ev sahibi Doğan Türk Birliği 2-0 önde tamamlarken, ikinci devrede toparlanan Mağusa Türk Gücü 2 gol buldu ve maç da 2-2’lik eşitlikle sona erdi. 
Girne Pia Bella Antrenman Sahası’nda oynanan mücadeleye iyi başlayan taraf ev sahibi Doğan Türk Birliği oldu. Girne temsilcisi 16.dakikada yabancı golcüsü Razak’ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Bu dakikada sağ kanattan topla iyi bir koşu yapan Selim, boş pozisyondaki Razak’ı gördü, bu oyuncu da topu boş kaleye göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. 30.dakikada sağdan Aydın’ın ortasında ön direkte kafayı Selim vurdu ancak Kaan’ın el ile müdahalesini orta hakem Evren Karademir penaltı olarak değerlendirdi. Atışı kullanan Quincy topu filelere göndererek takımını 2-0 öne geçirdi. İlk devreyi Doğan Türk Birliği 2-0 önde tamamladı. İkinci devrede sahada ilk devreye oranla daha iyi bir Mağusa Türk Gücü vardı. Sarı yeşilliler, 54.dakikada Sami Ergazi’nin uzak mesafeden müthiş füzesi ile farkı 1’e indirdi. Golden sonra rakibinin üzerine daha fazla giden Mağusa Türk Gücü, 65.dakikada Hakan Uluçağ’ın akıl dolu golü ile skora dengeyi getirdi. Oyuna ve skora denge geldikten sonra her iki takım da gol pozisyonları buldu ancak 3.golü bulamadı ve maç 2-2’lik eşitlikle sona erdi. Geçtiğimiz ay Mağusa’da oynanan MTG-DTB hazırlık maçı da 2-2’lik eşitlikle sona ermişti.

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2017, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474