banner564

Burnunu kırdılar

Sözlü tartışma sırasında Mehmet Altıntaş’ı ciddi şekilde darp eden 2 genç kefaletle serbest kaldı

Burnunu kırdılar
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

   Ülkemizde son zamanlarda artan şiddet suçlarına, dün bir yenisi daha eklendi.
   Gazimağusa’da sözlü olarak tartıştıkları, Mehmet Altıntaş’ı ciddi şekilde darp eden Sabri Kılbaş ile Selcan Can çıkarıldıkları mahkemede, KKTC vatandaşı 1’er kefilin lehlerine imza ettiği 50’şer bin TL’lik şahsi kefalet senedi karşılığında serbest kaldı.
   Gençler, tartıştıkları Mehmet Altıntaş’ı yumruklayıp tekmeleyerek, adı edilenin burun kemiği ile sol dişini kırarak hastanelik etti.
   Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde meseleyi aktaran Gazimağusa Polis Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Mehmet Emin Doğan, zanlıların, 16 Ağustos 2019’da, saat 01.40’ta, sözlü olarak tartıştıkları Mehmet Altıntaş’a tekme ve yumruk atarak, adı edilenin burun kemiği ile sol ön dişinin kırılmasına neden olduklarını söyledi.
   Mehmet Emin Doğan, zanlılar hakkında yürüttüğü soruşturmasını tamamladığını belirterek, mahkemeden zanlılar aleyhine uygun bir teminat talep etti.

Kefili buldular, kurtuldular
   Huzurundaki şahadeti değerlendiren mahkemenin Ceza Davaları Yargıcı Umut İnan, KKTC dışına çıkmaktan men ettiği zanlıları, KKTC vatandaşı 1’er kefilin imza edecekleri  50’şer bin TL’lik şahsi kefalet senedi karşılığında serbest bıraktı.
   Şartları yerine getiren zanlılar, davaları sonuçlanıncaya değin, serbest kaldı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474