banner564

Büyük acı

Evlilik hazırlığı yapan 32 yaşındaki Çağlar Mintaş, Serdarlı yakınlarında meydana gelen feci trafik kazasında hayatını kaybetti 

Büyük acı
banner598

 Melin DOBRAN

Çağlar Mintaş henüz 32 yaşında, geleceğe umutla bakan ve evlilik hazırlığı yapan bir gencimizdi… Başman Group’ta pazarlamacı olarak çalışan Çağlar, dün şirkete ait iş aracıyla Serdarlı yakınlarında seyrederken, bir anda sağ şeride geçerek karşı istikametten gelen kamyon ile yüz yüze çarpıştı ve ezilen araç içinde sıkışıp kaldı.
   Polis ve itfaiye ekiplerinin yardımıyla araçtan cansız bedeni çıkarılan Çağlar Mintaş’ın ölüm haberi kısa sürede ülke çapında yayılarak herkesi üzüntüye boğdu. Kötü haberi alan ailesi ve arkadaşları da şoklarını yaşadı.


Düğün hazırlığı yapıyordu
Mintaş’ın ölümüyle, Ocak 2018 tarihinden şu ana kadar kazada yaşamını yitirenlerin sayısı 8’e yükselirken, Başman Group isimli şirkette pazarlamacı olarak çalışan talihsiz gencin düğün yapmaya hazırlandığı öğrenildi. 

Kamyonla çarpıştı, sıkışacak can verdi
Edinilen bilgiye göre dün saat 15.30 sıralarında meydana gelen kazada, Mintaş LT 795 plakalı araç ile Serdarlı köyü yakınlarında, Ercan istikametine doğru seyrettiği sırada, yolun sağına geçti. 
O sırada karşı istikametten gelen ve Dzhelal Mehmed (E-54) yönetimindeki LZ 089 plakalı kamyon ile yüz yüze çarpıştı. 
Çarpışmanın etkisiyle iki araçta tarlaya savrularak durabildi. Kaza sonucu Mintaş yönetimindeki araç, kamyonun ön kısmının altına girdi. Mintaş, kullandığı araç içerisinde sıkışarak, feci şekilde can verdi. Olay yerine ulaşan çok sayıda polis ve itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu, Mintaş’ın cansız bedeni araçtan çıkarıldı. 

Arkadaşları gördüklerine inanamadı
Mintaş’ın naaşı, otopsi için cenaze aracıyla Gazimağusa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayı duyan Mintaş’ın arkadaşları, olay yerine gittiğinde gördüğü manzara karşısında gözyaşlarına boğuldu. 

Hayatının baharındaydı
Lefkoşa’da yaşayan Mintaş, iş için Serdarlı’ya gitmişti. Hayatının baharında trafik kazasına kurban giden Mintaş’ın yakınları, yaşanan bu acı olay karşısında şok yaşadı. Arkadaş canlısı olan Mintaş’ın, Başman Group isimli şirkette pazarlamacı olarak çalıştığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre nişanlı olan Mintaş’ın, önümüzdeki aylarda düğünü olacaktı. Mintaş’ın ölümüyle, Ocak 2018 tarihinden şu ana kadar kazada yaşamını yitirenlerin sayısı 8’e yükseldi. 

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2018, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473