banner564

Büyük coşku yaşandı

UKÜ’de düzenlenen törenle 602 öğrenci daha diplomalarını alarak mezunlar arasına katıldı

Büyük coşku yaşandı
banner598
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), 2013-2014 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni önceki gün akşam düzenlenen törenle yapıldı. UKÜ Amfi Tiyatro’da gerçekleşen törende doktora, yüksek lisans, lisans ve ön lisans olmak üzere toplam 602 öğrenciye diplomaları verildi.
Törene Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Türkiye Büyükelçisi Halil İbrahim Akça, Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu, YÖDAK Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Gökçekuş, UKÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Mete Boyacı ve Rektör Vekili Prof. Dr. Hikmet Seçim ile davetliler, öğretim elemanları, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende sırasıyla; UKÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Hikmet Seçim, YÖDAK Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Gökçekuş, Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu ve mezun örenciler adına Hüseyin Göksu ile Mahri Yazlyyeva birer konuşma yaptı.
Törene katılan davetlilerin ve fakülte dekanları ile dekan yardımcıları ve okul müdürlerinin mezunlara diplomalarını vermesinin ardından tören havai fişek gösterisi ve kokteyl ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2014, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474