banner564

Büyük ilgi gördü

UKÜ, yaz kamplarının üçüncüsünü düzenledi

Büyük ilgi gördü
banner598
   Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), Yabancı Diller Yüksek Okulu ve Uluslararası Ofisin işbirliğiyle 3 yıldan beri düzenlenen yaz kampı bu yıl da büyük ilgi gördü
   Dünya’nın çeşitli yerlerinden katılan öğrenciler Üniversitenin eğitim ve öğretim programından çok memnun kaldıklarını ve bu programa tekrardan katılmak istediklerini dile getirdi. 
   Yabancı Diller Yüksek Okulu’nun hazırladığı çeşitli yabancı dil programlarına katılan öğrencilere bu yıl ayrıca “IELTS” eğitimi seçeneği de sunuldu.
   Hafta içi her gün deneyimli ve alanında uzman öğretmenlerle öğlene kadar eğitim gören öğrenciler, eğitim sonrası da adamızın çeşitli yerlerini gezdi. 
   Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nin, Yabancı Diller Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr. Mehmet Ali Yavuz her zaman olduğu gibi yine profesyonel bir çalışmaya imza atmak için öğretim elemanlarıyla birlikte titizlikle çalıştı. 
   Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nin deneyimli kadrosundan Keith Lay Sala, Kadir Çetin, Gamze Atay, Betül Köktebir, Niyazi Korel, Cemre Akar, Meryem Özyel, Fatma Batular ve Mustafa Tezel’in hazırlayıp uyguladığı ders anlatıları ve Test Biriminin kalifiyeli çalışanlarından Mustafa Güryaylı, Pembe Öztemel ve Çağın Özçelebi’nin hazırlayıp uyguladığı testlerle 2 ile 4 hafta arası öğrencilere benzersiz bir eğitim olanağı sağlandı. 
   Üniversite bünyesinde düzenlenen sertifika töreniyle yaz kampı öğrencilerine katılım belgeleri verildi. Memnuniyetlerini tekrar tekrar dile getiren öğrenciler, öğretim görevlileri ile fotoğraf çekerek anıları ölümsüzleştirdi. 

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2014, 09:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474