banner564

Çalışkan, başarılı

Değirmenlik Belediyesi’ne bağlı tüm köylerin muhtarlarından Başkan Karavezirler’e övgü yağdı

Çalışkan, başarılı
banner598

Her hafta farklı köylerde gerçekleştirdiği canlı yayınlarla bölge halkıyla buluşan Diyalog Halk meclisi 2018’in son programını Değirmenlik Belediyesi Özle Türkel Sosyal Aktivite Merkezi’nde, Değirmenlik Belediyesi’ne bağlı köy muhtarları ve belde halkı ile gerçekleştirdi. 
Değirmenlik Belediyesi Altın Kalpler Korosu’nun şarkılarıyla başlayan program, Başkan Ali Karavezirler’in konuşmasıyla devam etti. 
Diyalog Medya Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar ve Diyalog TV haber Müdürü Aytuğ Türkkan’ın sunduğu “Halk Meclisi” programının Değirmenlik Belediyesi beldesinde yapılmasından mutluluk duyduğunu dile getiren Ali Karavezirler, Muhtarlara, meclis üyelerine ve belde halkına teşekkür etti. Karavezirler’in, göreve geldiği günden bugüne kadar yapmış olduğu icraatları anlatmasının ardından  köy muhtarlarına söz verildi.
Programda söz alan muhtarlar, Başkan Ali Karavezirler’in göreve geldikten sonra yaptığı icraatlardan duyulan memnuniyeti dile getirirken, başkan ve belediye personelini azimli çalışmalarından dolayı tebrik ettiler. 
Programda genel olarak 2018 yılı değerlendirilirken, son zamanlarında yaşanan sel felaketi nedeniyle kötü olayların yaşandığı ve dört gencimizin hayatını kaybettiği de konuşuldu. Hayatlarını kaybeden gençlere Allahtan rahmeti ailelerine sabır dilendi. 
Karavezirler’e güven belirttiler
“Halk Meclisi” programına katılan herkes 2019 yılının güzelliklerle gelmesini dilerken, Değirmenlik beldesi köy muhtarları ve belde halkı Başkan Ali Karavezirler’e güven belirttiler. 
Bölgede 40 yıldır biriken sıkıntıları Ali Karavezirler’in üstlendiğinin söylendiği programda, yeni seçilen bir başkan olması ve geçmiş bütçeyle göreve başladığının anımsatılması üzerine, Karavezirler’in 2019 bütçesiyle daha da iyi işlere imza atacağı konuşuldu.
Başkan Ali Karavezirler’in, 6 aylık sürede 15 yılda görülmemiş bir hizmet sunduğunu savunan belde halkı, umulmadık bir performans ile karşılaştıklarını söyledi. 
Program da söz alıp konuşan bölge sakinleri, yaklaşık 3 yıldır istikrarlı bir şekilde devam eden Halk Meclisi programının 2019 yılında da kesintisiz sürdürülmesini istedi. 
Diyalog Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar da Halk Meclisi’nin en çok izlenen program olduğunu ifade ederek, ‘Halkın bağrına bastığı’ Halk Meclisi’ni tüm zorluklara rağmen sürdüreceklerini kaydetti.
Program Değirmenlik Belediyesi Altın Kalpler Korosu’nun şarkıları ile son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474