banner564

Çalışkan ve başarılıydı

49 yaşında veda eden Mehmet Nur Ateş Girne’de son yolculuğuna uğurlandı

Çalışkan ve başarılıydı
banner598

 Ömer KADİROĞLU

Tedavi gördüğü hastanede önceki gün yaşamını yitiren Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Girne Belediye Meclis Üyesi Mehmet Nur Ateş, dün son yolculuğuna uğurlandı. Ateş için önce Girne Belediyesi önünde tören düzenlendi. Törenin ardından Ateş’in cenazesi Ozanköy Camii’ne götürüldü. 
Ateş, sevenlerinin gözyaşları arasında Ozanköy Kabristanlığında toprağa verildi. 
Zamansız bir şekilde yaşamını yitiren Ateş için dün önce Girne Belediyesi önünde tören düzenlendi.
Törene YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, YDP Milletvekili Bertan Zaroğlu, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Girne Belediyesi Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı. 
Törende Bertan Zaroğlu ve Nidai Güngördü birer konuşma yaptı. 

Güngördü: Unutulmayacak
Nidai Güngördü, Girne Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Nur Ateş’i zamansız kaybetmenin derin üzüntüsü içinde olduğunu söyledi. 
Güngördü, kısa bir süre birlikte uyum içerisinde çalışma fırsatı yakaladığı Mehmet Nur Ateş’in herkes tarafından sevilen, saygılı, alçak gönüllü ve çalışkan biri olduğunu belirtti. 
Güngördü, merhuma Allahtan rahmet, yaslı ailesine ve sevenlerine, başsağlığı diledi.

Zaroğlu: Aramızdan erken ayrıldı
YDP Milletvekili Bertan Zaroğlu ise Mehmet Nur Ateş’in herkes tarafından sevilen biri olduğuna dikkat çekerek, “Aramızdan erken ayrıldı” dedi. Bertan Zaroğlu, merhuma Allahtan rahmet, yaslı ailesine ve sevenlerine, belediye meclisi ve belediye çalışanlarına başsağlığı diledi.

Son yolculuğuna uğurlandı
Belediye önünde düzenlenen tören sonrasında Ateş’in cenazesi Ozanköy Camii’ne götürüldü. Ateş, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında sevenlerinin gözyaşları arasında Ozanköy Kabristanlığında toprağa verildi. 
Cenaze namazına Ateş’in ailesi, akrabaları, yakınları, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, bazı siyasiler ve çok sayıda seveni katıldı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473