banner564

Çalışma gruplarına güveniyor

Siber, ülkenin muhtarları ve eski parlamenterleriyle buluştuğu yemekte geçmişin sorunlarını yeni çözümlerle sonuçlandıracaklarını söyledi

Çalışma gruplarına güveniyor
banner598
Meclis Başkanı ve CTP-BG Cumhurbaşkanı Adayı Sibel Siber, ülkenin dört bir yanında görevde olan muhtarlarla ve KKTC Meclisi’ne seçilmiş eski parlamenterlerle Acapulco Otel’de düzenlenen yemekte bir araya geldi.
Gece boyunca herkesle sohbet etme fırsatı yakalayan Siber, geceye katılanlara teşekkür ederek başladığı konuşmasında yaptıklarına ve yapacaklarına değindi. Siber, göreve gelmesi halinde oluşturulacak çalışma grupları hakkında da detaylı bilgi verdi.
Siber, “Bu seçim Sibel Siber’in seçimi değil. Bu seçim siyasi parti seçimi değil, bu seçim hükümet güven oylaması da değil. Bu seçim hepimizin seçimi. Geleceğimizin, çocuklarımızın seçimidir” dedi.
Geçmişte bize bu adanın çok güzel bir ada olduğunu başkalarının anlattığını bizim ise hep sorunlarla meşgul olduğumuzu söyleyen Siber, geçmişin sorunlarının yeni çözümlerle sonuçlanacağını, hak ettiğimiz yere geleceğimizi vurguladı. Siber, “Bu seçim Sibel Siber’in seçimi değil. Bu seçim hükümet güven oylaması da değil. Bu seçim hepimizin seçimi. Geleceğimizin çocuklarımızın seçimi. Biz insanımıza güzel dokunuşlar istiyoruz. Bunun için de cesaretle hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum. Çok değerli insan kaynaklarımız olduğunu bilerek geleceğe güvenle bakıyorum ve hepinizin geleceğe güvenle bakmasını istiyorum” dedi.
Geçmişte türlü zorluklar yaşamış bir halk olduğumuzu ama her şeye rağmen var olduğumuzu ve olacağımı kaydeden Siber, “Kimimiz güneyden kimimiz Anadolu’dan geldi, toprağa tutundu ve umudunuzu yitirmedi. Bizim güvene, hak ve adalete, şeffaflığa ihtiyacımız var. Biz bunları bir araya getirerek herkesi kucaklayarak güzel günlere ulaşacağız. Ben istiyorum ki herkes ‘bu cumhurbaşkanı bizim için oradadır’ duygusunu içinde hissetsin. İşte bunun için adayım” dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2015, 09:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474