banner564

Can dostuna kavuştu

Yakın arkadaşı Tahsin Mertekçi’yi kaybettikten sonra hayata küsen ve ona özlemini 10 gün önce sosyal medyadan dile getiren Ahmet Efe hayatını kaybetti

Can dostuna kavuştu
banner598
Suna ERDEN
Güzelyurt’ta Aşağı Bostancı Bölgesi’nde yaşayan ve 4 Kasım 2017 tarihinde elim bir trafik kazası sonucu yaşamını yitiren eski milletvekili, Yalova Spor Kulübü Başkanı Tahsin Mertekçi’nin yakın arkadaşı olan 45 yaşındaki Ahmet Efe dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Mertekçi’nin ölümünün ardından yasa bürünen ve 10 gün önce sosyal medya hesabı facebook’tan “Bekle ansızın yanına gelebilirim. Can dostum” iletisini paylaşan Efe’nin ölümü sevenlerini yasa boğdu.
Aşağı Bostancı Bölgesi’nde yaşayan bir çocuk babası Ahmet Efe, talasemi hastasıydı. Eşinden boşandıktan sonra annesi ve babasıyla yaşayan Efe, ağır hasta olduğu için devletten aldığı engelli maaşıyla geçiniyordu. Yalova Spor Kulübü aşığı olan ve bir dönem yöneticilik yapan Efe’nin en yakın arkadaşı 4 Kasım tarihinde yaşanan feci trafik kazası sonucu yaşamını yitiren eski milletvekili Yalova Spor Kulübü Başkanı Tahsin Mertekçi’ydi. Bölge sakinlerinden alınan bilgiye göre Efe ile Mertekçi ayrılmaz bir ikiliydi. Boş vakitlerini birlikte geçiren ikili, aşığı oldukları spor kulübü için de özveriyle çalışıyordu.

“Can dostum bekle geliyorum” diye yazmıştı
Eşinden boşanan, ağır hasta olan Efe, hem arkadaşı Mertekçi hem de sevdalısı olduğu spor kulübü sayesinde hayata tutunuyordu. Ancak 4 Kasım gecesi yaşanan elim kaza sonucu Mertekçi’nin yaşamını yitirmesi yakın arkadaşı Efe’nin hiç bitmeyecek bir yasa bürünmesine neden oldu. Mertekçi’nin ölümünü kabullenmeyen Efe, kısa süre önce de facebooktan “Uzaklarda bir yerdesin… Can dostum bekle beni bir gün ansızın çıkıp yanına gelebilirim” iletisini paylaşmıştı.
Bu paylaşımın üzerinden 10 gün geçtikten sonra Ahmet Efe, paylaştığı iletideki gibi çok sevdiği arkadaşı Mertekçi’nin yanına gitti. Efe, önceki akşam Aşağı Bostancı’da kahvede otururken aniden fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Zaten mevcut hastalığından dolayı sağlığı iyi olmayan Efe dün yaşama gözlerini yumdu.
Aslen Güzelyurt’lu olan Efe’nin ailesinin isteği üzerine bugün öğlen Lefkoşa Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2017, 11:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474