banner564

Candan: Görüşler geliyor

Cumhuriyet Meclisi AB Uyum Komitesi, Dernekler Yasa Tasarısı’nı görüşmeyi sürdürüyor

Candan: Görüşler geliyor
banner598
Cumhuriyet Meclisi’nde “Avrupa Birliği Uyum Yasa Tasarılarını Görüşmek Üzere Oluşturulan Geçici ve Özel Komite”, cuma günü toplanarak Dernekler Yasa Tasarısı’nı görüşmeye devam etti. 
Meclis’ten verilen bilgiye göre, CTP Güzelyurt Milletvekili Armağan Candan başkanlığında yapılan toplantıya Komite Başkan Yardımcısı DP-UG Milletvekili Fikri Ataoğlu ile üye CTP Milletvekili Mehmet Çağlar, ayrıca komiteye üye olmayan ancak yasa çalışmasına katkıda bulunan CTP Milletvekilleri Teberrüken Uluçay ve Doğuş Derya katıldı. 
Dernekler Yasa Tasarısı’nın görüşüldüğü Meclis Komitesi toplantılarına ayrıca Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık AB Koordinasyon Merkezi ve İçişleri Bakanlığı temsilcilerinin katıldığı belirtildi.
Komite Başkanı Armağan Candan, yaptığı açıklamada Cumhuriyet Meclisi’nin web sayfasında yayımlanan tasarıya ilişkin görüş ve önerilerin ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından komiteye iletilmeye başlandığını belirtti.
Candan, şu ana kadar komiteye tasarıya ilişkin görüşlerini ileten Kıbrıs Türk Sivil Toplum Örgütleri Ağı, Avrupa Birliği Sivil Alan Projesi, Biyologlar Derneği ve Baraka Kültür Merkezi’nden gelen önerileri de dikkate alarak komitenin çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi ve görüşlerini komiteye iletenlere teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2015, 11:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474