banner564

Caner Kurumuş’u Allah korudu

Direksiyon hakimiyeti kaybedilerek kontrolden çıkan ve bariyerlere çarparak hurdaya dönen aracın sürücüsü, kazayı burnu bile kanamadan atlattı

Caner Kurumuş’u  Allah korudu
banner598
Onur ULAĞ
Caner Kurumuş isimli 18 yaşındaki sürücü dün gece, yönetimindeki GR 541 plakalı araçla Lefkoşa-Gazimağusa anayolunda seyrettiği esnada aniden önüne atılan köpeğe çarpmamak için ani bir hareketle direksiyonu kırınca kaza yaptı.
Haspolat Köyü yakınlarındaki Hocaoğlu Petrol İstasyonu yanında gerçekleşen kazada, direksiyon hakimiyeti kaybedilerek kontrolden çıkan araba bariyerlere çarparak anayol içerisinde yaklaşık 200 metre sürüklendi.
Kazadan sonra GR 541 plakalı araçta büyük çapta maddi hasar oluştu, sürücü ise büyük bir şans eseri olaydan burnu bile kanamadan kurtuldu.
Olay esnasında aynı yolu kullanan sürücüler tarafından araçtan çıkarılan Caner Kurumuş’un büyük şok yaşadığı gözlemlendi.
Yolda ilerlediği esnada aracının önüne atılan köpeğe çarpmamak için direksiyonu ani olarak kırdığını söyleyen sürücü, “Ne olduğunu anlayamadım. Araba önce yolun solundaki bariyerlere çarptı, daha sonra anayolu ayıran sağdaki bariyerlere çarptı. Allah’tan başka bir araca çarpmadım” diyerek olayı anlattı.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2015, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474