banner564

Çarşıya hareket geldi

Vatandaşlar, en değerli varlıkları annelerini sevindirmek için hazırlıklara ve alışverişe başladı

Çarşıya hareket geldi
banner598

Ömer KADİROĞLU
Dünyanın birçok yerinde olduğu gibi ülkemizde de ‘Anneler Günü’,  yarın kutlanacak. 
En değerli varlıklar olan anneler, bu özel günde alınan çeşitli hediyelerle onurlandırılacak. 
Esnafl, bu güne özel kampanyalar düzenlerken, alış verişe çıkanlar anneleri için en güzel hediyeleri almaya çalıştı.
Diyalog’a konuşan Lefkoşa esnafı, ekonomik krizi de dikkate alarak anneler için özel kampanyalar hazırladıklarını söylerken, vatandaşlar ise “Annelerimizin hakları hiçbir şekilde ödenmez. Annemiz için en iyi hediyeyi almak istiyoruz” dedi.


Ne dediler… Ne dediler…

Özhan Güzeloğlu (O’style Shose): 
Anneler Günü için herkes hediye arayışlarına başladı. Esnaf olarak bizler de bugüne özel hazırlıklarımızı tamamladık. Ayakkabı ve çanta satışı yapıyoruz ve anneler gününe özel çantalarda kampanya yaptık. Anneler Gününde ayakkabı pek tercih edilmediği için ayakkabıda bir kampanya yapmıyoruz. 130 ile 150 TL civarlarındaki çantalarımızı ekonomik kriz olması nedeniyle 100 TL’ye sabitledik. Amacımız hem anneleri hem de vatandaşları memnun edebilmektir. Anneler yaşadığı sürece hayat güzeldir. Herkes annelerinin kıymeti varlığında bilmelidir. Tüm fedakâr annelerin anneler günü kutlu olsun.

Laden Fellahoğlu (Fellahoğlu Kuyumculuk): 
Annelerimiz bizim için çok önemli ve değerlidir. Bu özel günde bizler de Fellahoğlu Kuyumculuk olarak birçok kampanya yaptık. Pırlantalarımızda, elmas modellerimizde kampanyalar olacak ve bu kampanyalar dışında bir de yüzde elli indirimimiz var. Altında maliyetine satışlar, gözlük ve saatlerde yüzde 30’a, gümüşlerde de yüzde 70’e varan indirimlerimiz mevcuttur. Ekonomik krizin yaşandığı günlerde hem annelerimizi mutlu etmek hem de müşterilerimizin yüzü güldürmek için bu kampanyaları yaptık. Tüm kıymetli güzel annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.

Hanife Karataş (Tomurcuk Çiçek Evi):
Anneler Günü yaklaştı bizler de çiçeklerimizle hazırlıklarımızı yaptık. Her bütçeye uygun çiçeklerimiz bulunmaktadır. Anneler en kıymetli çiçektir. Annelerimize gül, menekşe veya orkide gibi çiçekler alabiliriz. Ekonomik krizin yaşandığı bu günlerde herkesin yüzünün gülmesi için çalışmalarımızı tamamladık. 30 ile 150 TL arası her bütçeye hitap ediyoruz. Tüm anneler çiçektir ve tüm annelerimizin bu özel günlerini en içten dileklerimle kutluyorum.

Birsen Öztürkler (Lefkonuklu):
Anneler Günü ile ilgili tüm hazırlıklarımız yaptık. Annelerimize alınabilecek kıyafetlerimiz mevcuttur. İnsanlarda düşen alım gücü nedeniyle zor günler yaşandığı bilinen bir gerçektir. Bu bağlamda biz de Lefkonuklu olarak halkımızın bütçesini düşünerek kampanyalarımızı yaptık. 25 ile 100 TL arasında her bütçeye uygun hediye alınabilecek ürünlerimiz bulunuyor. Tüm annelerimizin Anneler Gününü samimi dileklerimle kutluyorum.

Burhan Güldüren:
Anneler Günü için hediye bakıyoruz. Annelerimiz için en güzel hediyeyi seçmeye çalışıyoruz. Annelerimiz bizleri bu günlere kadar getiren ve her türlü kahrımızı çeken insanlardır. Bu nedenle annelerimizin hakkettiği hediyeyi seçmeye çalışıyoruz. Tabi hediyelerimizi seçerken bütçemize göre hareket edeceğiz. Tüm annelerimiz güzel ve değerlidir. Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.

Mehet Güldüren:
Annelerimiz için hediye arayışındayız. Fiyatlar çok yüksek ancak anneler her şeyi hakkeder. Haklarını asla ödeyemeyeceğimiz insanlardır anneler. Annem yaşlı olduğu için kıyafet almayı düşünüyorum. Bütçemize göre annemize yakışanı alacağız. Ben de bir anneyim ve annemin kıymetini çok iyi biliyorum. Tüm kıymetli annelerimizin anneler günü kutlu olsun.

Ferdi Taşkan:
Anneler Günü için henüz alışveriş yapmadık ancak yapacağız. Piyasada ürünler çok pahalı. Henüz ne alacağıma karar vermedim ancak en iyisini almak için uğraşıyorum. Tüm anneler kıymetlidir ve haklarını asla ödeyemeyiz. Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.

Türkan Demirkan:
Annemi iki yıl önce kaybettim. Anneler asla hakları ödenemeyecek insanlardır. Annelerimiz büyük bir fedakârlıkla bizleri bu günlere getiren, her türlü zorluklara göğüs geren insanlardır. Annelerin hakları asla ödenemez. Anneler gününde hediyeler alınıyor ancak bana göre en önemlisi sağlıktır. Annelerimizin kıymetini onlar hayattayken bilelim. Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474