banner564

Cebinden esrar çıktı

Polisi görünce koşmaya başlayan Dele, dikkat çekerek tutuklandı

Cebinden esrar çıktı
banner598
Melin DOBRAN

Lefkoşa’da önceki akşam devriye gezen polis ekipleri Taşkınköy bölgesinde şüpheli gördükleri Nijerya uyruklu Dele Johnson Oyeleye’ye dur ihtarında bulundu. Polisi gören zanlı olay yerinde koşarak uzaklaşmaya çalıştı. 
   Polis ile zanlı arasında yaşanan kovalamaca sonucu zanlı makul kuvvet kullanılarak gözaltına alındı. Üzerinde yapılan aramada uyuşturucu bulunan ve Narkotik polisine teslim edilen zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
   Duruşmada 27 Nisan saat 20.45 sıralarında Taşkınköy’de devriye gezen polis ekiplerinin şüpheli tavırları nedeni ile zanlı Dele Johnson Oyeleye’yi durdurmak istediği ancak zanlının olay yerinden koşarak uzaklaşmaya çalıştığı esnada yakalandığı belirtildi. 
   Polis, makul kuvvet kullanılarak yakalanan zanlı üzerinde yapılan aramada pantolon cebinde yarım gram sentetik cannabionid türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. Polis, mesele ile ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiğini, uyuşturucuyu kimden aldığının araştırılacağını belirterek bir gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. 
   Aktarılan olguları değerlendiren mahkeme hakkında soruşturma başlatılan zanlının bir gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2016, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474