banner564

Cengiz Deniz bugün yeniden yargı huzurunda

Cengiz Deniz bir günde hem uyuşturucu hem de16 yaşındaki küçük kız ile cinsel ilişkiye girdiği gerekçesi ile mahkemeye çıkarıldı

Cengiz Deniz bugün yeniden yargı huzurunda
banner598
Lefkoşa’daki ikametgahında polis tarafından yapılan aramada uyuşturucu madde bulunan aynı zamanda operasyon esnasında evde bulunan 16 yaşındaki küçük kız ile cinsel ilişkiye girdiği gerekçesi ile hakkında ayrı bir soruşturma açılan zanlı Cengiz Deniz dün iki kez duruşmaya çıkarıldı. Zanlı ilk olarak adli polis tarafından cinsel suçtan teminat talebi ile mahkemeye çıkarılırken, ikinci kez de uyuşturucu suçundan ek süre talebi ile duruşmaya çıkarıldı. Zanlı hakkında yürütülen uyuşturucu soruşturmasından tutuklama talebi ile cinsel tecavüz suçundan ise teminat talebi ile ayrı ayrı mahkemeye çıkarıldı. İlk olarak Adli polis tarafından teminat duruşmasına çıkarılan zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığı belirtildi. Polis, zanlının cinsel tecavüz suçundan yargılanmak üzere yargılanıncaya kadar teminata bağlanmasını talep etti. Mahkeme, zanlıyı yurt dışına çıkış yasağı şartı ile tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı. 

Bugün yeniden mahkemede
Sabah saatlerinde adli polis tarafından duruşmaya çıkarılan zanlı öğleden sonra ise narkotik polisi tarafından uyuşturucu bulundurma suçundan dolayı ek süre talebi ile duruşmaya çıkarıldı. Polis, zanlı Cengiz Deniz’in kalmakta olduğu apartman dairesine operasyon düzenlediğini, polisi gören zanlının elinde bulunan elle sarılı içerisinde uyuşturucu madde olan sigarayı parçalayıp yere attığını söyledi. Polis, yere atılan sigarayı polisin emare olarak aldığını ve zanlının evinde arama yapıldığını, giriş katında merdiven ayaklarında ucu yanık bir adet daha elle sarılı içerisinde uyuşturucu madde bulunan sigara bulunduğunu belirtti. Apartman boşluğunda içi boş olan bir adet içerisinde uyuşturucu kalıntısı olan paket bulunduğunu da kaydeden polis, soruşturmanın henüz tamamlanmadığını emare olarak alınan sigaraların tahlil sonuçlarının henüz gelmediğini belirterek zanlının soruşturma amaçlı 1 gün daha tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme zanlının uyuşturucu soruşturmasından dolayı bir gün daha tutuklu kalmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2015, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474