banner564

Özgürlük yaramadı!

Kısa bir süre önce cezaevinden tahliye olan Murat Özbayır, Lefkoşa’da iki gence uyuşturucu sattığı gerekçesiyle yeniden tutuklandı

Özgürlük yaramadı!
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

Lefkoşa’da geçtiğimiz hafta içerisinde 6 gram uyuşturucu tasarruf ettikleri gerekçesi ile tutuklanan Mustafa Öztürk ve Can Kemal Kaplan’a konu uyuşturucu maddeyi satan Murat Özbayır Gazimağusa’da tutuklandı. Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Özdesoy, Lefkoşa’da 15 Nisan 2015 tarihinde Mustafa Öztürk ve Can Kemal Kaplan isimli zanlıların 6 gram uyuşturucu tasarrufu nedeni ile tutuklandıklarını ve konu zanlılardan elde edilen soruşturmada uyuşturucu maddeyi Zanlı Murat Özbayır’dan aldıklarını tespit ettiklerini söyledi. Zanlı Murat Özbayır’ın evine düzenlenen operasyonda yapılan aramada 9 gram uyuşturucu madde bulduklarını aktaran Özdesoy, zanlı aleyhinde yürüttükleri soruşturmanın tamamlandığını söyledi.

Kısa süre önce cezaevinden çıktı
Zanlının benzer meselesinden dolayı Merkezi Cezaevi’nde hükümlü tutuklu olarak bulunduğunu ve kısa bir süre önce tahliye olduğunu belirten Özdesoy, aradan kısa bir zaman geçmesine rağmen zanlının benzer suçu işlediğine dikkat çekerek zanlının 3 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep etti.
Huzurundaki şahadeti dinleyen Yargıç Hasan Dağlı, zanlının davaları görüşülünceye kadar 3 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2015, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474