banner564

Çeribaşı, kendi başını yaktı

Yurt dışında bulunan Erinç Kalfaoğlu’na ait evin tüm eşyalarını kamyona yükleyip götüren ve başkasına satan şahsın polis memuru olduğu ortaya çıktı:

Çeribaşı, kendi başını yaktı
banner598
Çiğdem AYDIN
Yurt dışında bulunan Erinç Kalfaoğlu’na ait evin tüm eşyalarını kamyona yükleyip götüren ve başkasına satan şahsın polis memuru Salahi Çeribaşı olduğu ortaya çıktı.
Şikayet üzerine gözaltına alınan polis memuru zanlı dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemeye olayla ilgili bilgileri aktaran polis, 6 Haziran 2015 tarihinde Özben Kalfaoğlu’nun polise gelerek, yurtdışında olan oğlu Erinç Kalfaoğlu’nun Alsancak’taki evine girildiğine dair ihbarda bulunduğunu kaydetti. Şikâyet üzerine yapılan soruşturmada evin mutfak kapısından içeriye girildiğini tespit ettiklerini kaydeden polis, muhtelif beyaz eşya, yatak, masa ve sandalyelerin çalındığını belirlediklerini söyledi. Polis çalınan eşyaların ise bir nakliyatçı tarafından ayni bölgedeki bir eve götürüldüğünü tespit ettiklerini, yapılan araştırmada eşyaların satışının zanlı Salahi Çeribaşı tarafından ve kendisine ev sahibi Erinç Kalfaoğlu’nun verdiğini iddia ettiği vekaletname ile yapıldığını öğrendiklerini ifade etti. 
Polis, Erinç Kalfaoğlu’nun yurt dışından döndükten sonra polise gelerek şikayetçi olduğunu belirterek, soruşturmanın yeni başladığını, alınması gereken ifadeler olduğunu, zanlının polis olması nedeniyle soruşturmayı etkileme olasılığının olduğunu söyledi. Polis, zanlı Salahi Çeribaşı’nın 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlının ilk etapta 3 gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2015, 10:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473