banner564

Cezaevine gönderildi

Mahkemeden firar ettikten 5 saat sonra yakalanan Gökhan Doğan’ın güney ile kuzey arasında araç hırsızlığı yapan çetenin elemanı olduğu ortaya çıktı

Cezaevine gönderildi
banner598

Suna ERDEN
Hırsızlık ve askeri yasak bölgeyi ihlal suçlarından getirildiği Askeri Mahkeme’den firar eden ve 5 saat süren operasyonla yakalanan Gökhan Doğan’ın araç hırsızlığı çetesinin bir üyesi olduğu öğrenildi.
Zanlının suç ortakları ile birlikte güneyden araç çaldıkları ve yasa dışı yollardan kuzeye getirdikleri belirtildi.
Zanlıların kuzeyden de araç çaldıkları yine yasa dışı yollardan güneye geçirdikleri açıklandı.
Zanlının suç ortaklarının şu anda güneyde olduğu öğrenilirken, yakalanan Doğan dün teminat talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Soruşturmayı yapan polis, zanlı Gökhan Doğan’ın, iki kişiyle birlikte 18 Ağustos 2019 tarihinde Güvercinlik’te bir aracı çaldıktan sonra, Akıncılar’da askeri yasak bölgeyi ihlal edip, güneye geçtiğini söyledi.
Polis, zanlıların bir oto galerinden BMW ve Audi model iki arabayı çalıp, aynı yolla askeri bölgeyi ihlal edip, kuzeye döndüklerini aktardı.
Polis, zanlı Gökhan Doğan’ın Askeri Mahkeme’ye çıkarıldığı esnada kelepçeden kurtulup, kaçtığını ve yakalandığını hatırlattı. Polis, mesele ile ilgili aranan şahıslar olduğunu belirtti.

Kaçma ihtimali var…
Soruşturmanın devam ettiğini ancak zanlıyla ilgili kısmının tamamlandığını kaydeden polis, yasa dışı yollardan kaçabileceğine vurgu yapıp tutuklu yargı talebinde bulundu.
Polisin ardından söz hakkı verilen zanlı ise hasta olduğunu, doktora görünmek istediğini ifade etti.
Mahkeme, zanlının 2 ayı aşmayacak bir süre ile cezaevine gönderilmesine ve doktor kontrolünden geçirilmesine emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474