banner564

Cezaevine gönderildi

Gece kulübünün patronu, yanında çalışan 24 yaşındaki konsomatrise şiddet kullanarak tecavüz etmekle suçlanıyor

Cezaevine gönderildi
banner598

 Suna ERDEN

Geçitköy’de faaliyet gösteren Golden Girl isimli gece kulübünün patronu Ayhan Aydın, yanında çalışan konsomatrise tecavüz ettiği gerekçesiyle tutuklandı. Gece kulübün bir odasında 24 yaşındaki P.M isimli konsomatrisin saçlarından tutup, oral sekse zorlayan Aydın’ın anal ve normal yoldan da tecavüz ettiği iddia edildi. Şikâyet üzerine tutuklanan ve hakkında soruşturma yapılan Aydın teminat talebi ile mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada zanlının benzer suçtan sabıkası olduğu belirtildi. 
Çamlıbel Polis Karakolu’nda görevli polis,  zanlının Geçitköy’de faaliyet gösteren Golden Girl isimli gece kulübünün 12 numaralı odasında yanında konsomatris olarak çalışan 24 yaşındaki P.M. ile rızası dışında zorla oral, anal ve normal yoldan cinsel ilişki kurarak, cinsel tecavüz suçu işlediğini söyledi.
Polis memuru, yapılan soruşturmada zanlının P.M’nin saçlarından tutup, cinsel organını zorla ağzına sokarak darp suçunu işlediğini de belirtti. 

23 Eylül’den bu yana tutuklu
Zanlının şikâyet üzerine tutuklandığını, 23 Eylül’de mahkemeye çıkarıldığını ve o tarihten beridir tutuklu olduğunu kaydeden polis, soruşturmanın tamamlandığını, Aydın’ın benzer suçtan sabıkası olduğunu belirterek, teminat talep etti. Mahkemeye zanlıyı 2 ayı aşmayacak bir süre ile cezaevine gönderdi. 
Zanlı Aydın, 2011 yılında da yabancı uyruklu bir kadına tecavüz girişiminde bulunduğu için tutuklanmış, yargılanmak üzere cezaevine gönderilmişti. Aydın bu suçtan 4 yıl hapse mahkûm edilmişti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473