banner564

Cezaevine gönderin

Yarım gram uyuşturucu ile yakalanan ve mahkemenin teminata bağladığı Ümmet Aladağ, “Param ve kefilim yok” diyerek istekte bulundu:

Cezaevine gönderin
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Narkotik Polisinin düzenlediği operasyon sonucunda ikametgahında yarım  gram uyuşturucu madde bulunan Ümmet Aladağ için polis uygun bir teminatla serbest bırakılmasını talep etti, ancak “Param ve kefilim yok” diyen Ümmet Aladağ talebe itiraz etti.
Narkotik şube ekipleri 26 Ağustos Salı günü aldıkları bir ihbarı değerlendirerek Gazimağusa’ ya bağlı Güvercinlik köyünde Ümmet Aladağ isimli şahsın evinde arama yaptı ve yarım gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde ele geçirdi. Mesele ile ilgili tutuklanan zanlı Ümmet Aladağ dün Gazimağusa Kaza Mahkemesine çıkarıldı.

Elektrik prizinin içinde sakladı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Cüneyt Arkın, aldıkları bir bilgi ile 26  Ağustos 2014 tarihinde zanlı Ümmet Aladağ’ın Güvercinlikteki evine operasyon düzenlediklerini söyledi. Evde yapılan aramalarda mutfak kısmında buzdolabı fişinin takılı olduğu elektrik prizinin içerisinde yarım gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde ele geçirdiklerini aktaran Arkın, zanlının suçunu kabul ettiğini söyledi. Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını bildiren Arkın, zanlının uygun bir teminat ile serbest bırakılmasını talep etti.

“Param da yok kefilimde..”
Yargıç Ayşen Toroslu’nun söz vermesi üzerine konuşan zanlı Ümmet Aladağ, “param da kefilimde yok, teminat şartlarını yerine getiremem, beni mümkünse cezaevi’ne yollayın” dedi.  Huzurundaki şahadet ve zanlının beyanını değerlendiren Yargıç Ayşen Toroslu zanlının davaları görüşülünceye kadar 1 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak merkezi cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2014, 10:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473