banner564

CİB huzurevine destek sağlayacak

Toplumsal sosyal sorumluluk bilincine yıllardır vermekte olduğu özel önemi sürdüren Casino İşletmecileri Birliği (CİB) Çalışma Bakanlığı Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı huzurevine proje bazında kapsamlı katkı sağlama kararı aldı.

 CİB huzurevine  destek sağlayacak
banner598
Karar çerçevesinde CİB Başkanı Ahmet Arkın, Başkan Yardımcısı Aydoğan Turay ve Birlik Koordinatörü Ayhan Sarıçiçek dün halen geçici olarak Lapta’dakiAyiaAnastasia Otel’de konuşlanan Lapta Huzuerevi’ni ziyaret ederek yetkililer ve huzuerevi sakinleri ile görüştü. Yetkililerle yapılan görüşmede huzurevinin önemli eksiklikleri olduğunu gözlemleyen CİB yetkilileri yetkililerden aldıkları kapsamlı ihtiyaç listesi doğrultusunda proje üretip destek sağlayacaklarını belirterek Huzurevi’nden ayrıldılar.
Konuyla ilgili basına bilgi veren CİB Başkanı Ahmet Arkın, bu yılı geride bırakmadan birlik olarak çeşitli nedenlerle devlete sığınan insanımıza kapsamlı bir yardım yapma kararı aldıklarını bu çerçevede başlattıkları çalışmaları yıl kapanmadan tamamlayıp Lapta Huzurevi’ne yeni yılda yeni bir çehre kazandırmayı umut ettiklerini belirterek kendilerine yardımcı olan Huzurevi yöneticilerine teşekkür etti

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2015, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474