banner564

Ciglos’ta korkutan kaza

Aşırı sürat nedeniyle virajda direksiyon hakimiyeti kaybedilen araç bariyerlere çarparak yan yattı ve yol içerisinde metrelerce sürüklendi

Ciglos’ta korkutan kaza
banner598
Zorkun TAŞER
Girne-Lefkoşa anayolunda Ciglos Virajı olarak bilinen noktada, dün aşırı süratten dolayı direksiyon hakimiyeti kaybedilen araç, önce bariyerlere çarptı, daha sonra devrildi.
Sürücünün büyük şans eseri hafif sıyrıklarla atlattığı kaza esnasında yol içerisinde başka aracın bulunmaması ise olası bir faciayı önledi.
Polisten alınan bilgiye göre kaza dün saat 10.00 sıralarında, çalıştığı şirketin KT 613 plakalı van tipi aracı kullanan Aydın Atar, Girne’den Lefkoşa istikametine doğru seyrettiği sırada, Ciglos Virajı’na aşırı süratli bir şekilde girince, direksiyon hakimiyeti kaybedilen araç önce orta refüjdeki bariyerlere çarptı, daha sonra savrularak  yan yatmış vaziyette yaklaşık 10 metre sürüklendi.

Trafik felç oldu
Kazanın meydana geldiği sırada yol da başka bir aracın bulunmaması ise olası bir faciayı önledi.
Araç sürücüsü olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırılırken, yolun sağ şeridini tamamen kapatan araç, trafiğin bir müddet aksamasına neden oldu.
Kazadan bir saat sonra aracın yoldan kaldırılmasıyla trafik normale döndü.

Özlem’i Allah korudu
Öte yandan dün sabah saat 09.00’da yine Ciglos virajında meydana gelen trafik kazasında direksiyon hakimiyeti kaybedilen LL 582 plakalı otomobil orta refüje çarparak büyük çapta maddi hasara uğradı. Araç sürücüsü Özlem Günal kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kaza esnasında bölgeden geçen ve büyük çapta maddi hasarın meydana geldiği aracın sürücüsünün olayı hafif sıyrıklarla atlattığını öğrenenler ise ‘Sürücüyü Allah korumuş’ yorumunu yaptı.

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2014, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473