banner564

Çilo’yu parmak  izleri ele verdi

Geçtiğimiz Şubat ayında bir zanlının üzerinde bulunan bet kağıdına sarılı uyuşturucudan dolayı iki kişi daha tutuklandı

Çilo’yu parmak  izleri ele verdi
banner598

 Lefkoşa’da Şubat ayında Kadir Kıvanç’ın üzerinde ele geçirilen ve bet kağıdına sarılı bulunan uyuşturucunun ucu Oğuzhan Çilo’ya dayandı. 

Yapılan soruşturmada bet kağının üzerindeki parmak izinin Çilo’ya ait olduğu belirlendi. Zanlının evine baskın yapan polis, uyuşturucu madde, hap ve uyuşturucu satışından elde edildiğine inalılan nakit para ele geçirdi. Zanlı Çilo ile birlikte kız arkadaşı zanlı Merve Gülertaş da gözaltına alındı. Her iki zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Soruşturmayı yapan polis,  26 Şubat 2019 tarihinde narkotik ekibi tarafından Lefkoşa’da Fuar Alanı’nın önünde Kadir Kıvanç’ın tasarrufunda bet kağıdına sarılı 1 gram 433 miligram ağırlığında sentetik cannabinonid bulunarak emare alındığını söyledi.
Polis, zanlının tasarrufundaki bet kağıdında bulunan parmak izlerinin Oğuzhan Çilo’ya ait olduğunu tespit edildiğini açıkladı. 
Polis, 12 Mart’ta zanlının Demirhan bölgesinde aracı içinde zanlı Merve Gülertaş ile birlikte alıkonulduğunu söyledi.

Çilo’nun üzeri dolu çıktı
Soruşturma memuru, zanlının tasarrufunda içinde uyuşturucu madde olan iki adet elde sarılı tütünle karışık ucu yanık sarma sigara, 6 gram sentetik cannabionid olan uyuşturucu madde, 14 adet tam bir adet yarım uyuşturucu içerdiğine inanılan hap, zanlı Çilo’nun para cüzdanının içinde uyuşturucu satışından elde edildiğine inanılan Bin 610 TL nakit para ve aracın bagaj kısmında hassas terazi bulunarak emare alındığını kaydetti. 
Polis, zanlı Çilo’dan yapılan soruşturmada 20 Şubat’ta meseleyle bağlantılı olarak aranan bir şahıstan Turunçlu kavşağında 30 gram sentetik cannabionid ve 25 adet uyuşturucu hap alıp, 2 bin 250 TL verdiğinin belirlendiğini belirtti. 

Gülertaş’ın evi de arandı
Polis, zanlı Merve Gülertaş’ın Vadili’deki evinde yapılan aramada, yatak odasında bet kağıdına sarılı iki gram hintekeneviri ile iki gram sentetik cannabionid türü uyuşturucu madde bulunarak emare alındığını söyledi. 
Zanlı Merve Gülertaş’ın polise verdiği ifadesinde maddeleri zanlı Oğuzhan Çilo’dan aldığını itiraf ettiğini kaydeden polis,  aranan bir şahıs ve alınacak ifadeler olduğunu belirterek, zanlıların iki gün tutuklu kalmasını talep etti.  Mahkeme talebi kabul etti.   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473