banner564

Cinayet şüphesi var

Alayköy’de yaşayan iki çocuk annesi Hacer Ulaş evinde ölü olarak bulundu

Cinayet şüphesi var
banner598

 Onur ULAĞ

Alayköy’de yaşayan iki çocuk annesi Hacer Ulaş dün öğlen saatlerinde evinde ölü olarak bulundu. Yüzünde tırmık, burnunda kan ve üzeri tamamen örtülü bulunan Ulaş’ın cinayete kurban gitmiş olabileceği öne sürüldü.
Polis, bu yönde soruşturma yaparken imam nikâhlı eşi Hüseyin Havalar’ı gözaltına aldı. Şüpheli listesinde M.K. isimli bir şahsın daha olduğu öğrenildi. Bu arada Hacer Ulaş ile Hüseyin Havalar’ın bir süredir sık sık kavga ettiği öne sürülürken, iki çocuk annesi kadının cesedine bugün otopsi yapılacağı ve ölüm nedeninin açıklanacağı belirtildi. 

Burnunda kan, yüzünde tırmık
Alayköy’de yaşayan Hacer Ulaş dün saat 13.00 sıralarında evinde ölü bulundu.
Hacer Ulaş’ın 2. Ağıllar Bölgesi 9.Sokak üzerinde bulunan evinde koltukta ve üstü tamamen örtülü bir şekilde kızı tarafından bulunduğu öğrenildi.
Olay yeri inceleme ekipleri ve polis Ulaş’ın evinde detaylı incelemelerde bulundu. 
Yapılan incelemelerin ardından Ulaş’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne kaldırıldı.  
Ulaş’ın yüzünde tırmık, burnunda kan olduğu, cinayet şüphesi doğduğu belirtilirken, evde ve çevresinde detaylı araştırmalar yapan polis, komşuların ifadesine de başvurdu. 
Ulaş’a yakın oturan bazı görgü tanıklarının ceset bulunmadan birkaç saat önce evde bağrışma sesleri geldiğini söylemesi üzerine polis, şüpheli listesine aldığı eşi Hüseyin Havalar’ı gözaltına aldı. 
Havalar sorgulanmak üzere Lefkoşa Adli Şube’ye götürülürken, Ulaş’ın ölüm nedeninin bugün yapılacak otopside netleşeceği kaydedildi. Öte yandan şüpheli listesinde M.K. isimli bir şahsın daha olduğu öğrenildi.
Ulaş’ın evli ve biri 17 diğeri 18 yaşında iki kız çocuğu sahibi olduğu öğrenilirken çift vatandaşlı olan Hacer Ulaş’ın aslen Adanalı olduğu belirtildi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473