banner564

Çinli acente temsilcileri Girne’ye hayran kaldılar

Inter Travel Firması’nın organizasyonuyla Kuzey Kıbrıs’a gelen Malezyalı ve Çinli acente temsilcileri Merit Park Hotel’de konakladı

Çinli acente temsilcileri Girne’ye hayran kaldılar
banner598
Kamil HÜNERLİ

Inter Travel Firması Genel Müdürü Nil Tibukoğlu’nun organizasyonu ile Kuzey Kıbrıs’a gelen 22 kişilik Malezyalı ve 24 kişilik Çinli Acente temsilcisi ülke turizmi hakkında bilgilendirildi.
Girne’deki Merit Park Hotel’de konaklayan gruplar, tarihi ve doğal güzelliklerine hayran kaldıkları Kuzey Kıbırs’tan iyi izlenimlerle ayrıldıklarını belirtti. 
Diyalog’a konuşan Nil Tibukoğlu, Kuzey Kıbrıs’ın turizmine ve tanıtımına büyük katkı sağlayacak bu tür organizasyonları devam ettireceklerini belirtti.
Inter Travel firması olarak misafirlerine Kuzey Kıbrıs’taki birçok noktayı gezdirdiklerini, ülke turizmi hakkında bilgi verdiklerini aktaran Nil Tibukoğlu, misafirlerinin büyük bir memnuniyet içerisinde ülkelerine döndüğünü kaydetti.
Kuzey Kıbrıs’a gerçekleştirdikleri ziyaretleri esnasında ülkenin tarihi ve doğal güzelliklerinin yanında Türk mutfağına ait lezzetler ile içeceklerin de tadına bakma fırsatı bulan konuklar, özellikle rakıyı çok beğendi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2015, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474