banner564

Çocuğu kandırdı

Pakistanlı Muhammed,  12 yaşındaki küçük kıza cinsel saldırıda bulunmakla suçlanıyor

Çocuğu kandırdı
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’ya bağlı Alaniçi köyünde yaşayan 12 yaşındaki kız çocuğunun Pakistanlı Muhammed Osman Gani’nin cinsel saldırısına maruz kaldığı öne sürüldü. İddialara göre; zanlı Gani’nin, Alaniçi Hasat Festivali’nde, 12 yaşındaki kız çocuğunu, 3 boyutlu film izletme bahanesi ile aracına aldıktan sonra, saçlarını okşayıp, yanağını sıkarak cinsel saldırıda bulundu.
Zanlı daha sonra kız çocuğunu araçtan indirdi ve festival alanında kalmaya devam etti.
Kız çocuğu olanları abisine anlatınca, zanlı festival alanında meydan dayağı yedi.  Kız çocuğunun abisi ile arkadaşları darp ettikten sonra zanlıyı polise teslim etti.
Hakkında soruşturma başlatılan zanlı dün tutuklama talebiyle mahkemeye çıkarıldı.

Polis iddiaları aktardı
Mahkemeye meseleyi aktaran Dörtyol Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Yusuf Karaoğulları, olayın 11 Temmuz 2019 tarihinde saat 23.30 sıralarında, Alaniçi köy meydanında gerçekleştirilen hasat festivalinde meydana geldiğini söyledi.
Polis, zanlının, 12 yaşındaki kız çocuğunu, cep telefonundan 3 boyutlu film izletme bahanesi ile aracına aldığını ve saçını okşayıp, yanağını sıkmak sureti ile cinsel saldırıda bulunduğunu ifade etti.  Zanlının, Lefke Avrupa Üniversitesi’nde öğrenci olduğunu belirten Karaoğulları, soruşturmanın yeni başladığını bildirerek mahkemeden süre talep etti. 

Zanlı: Yanlış bir şey yapmadım, çocukları seviyorum
Yargıç Hazan Aksun’un söz vermesi üzerine konuşan zanlı, “Ben yanlış bir şey yapmadım, çocukları seviyorum”  dedi. 
Zanlının, yüzünün sağ kısmındaki şişliği gören yargıcın sorusu üzerine polis, kızın abisi ve arkadaşlarının, zanlıyı darp ettiğini, daha sonra da polis tarafından teslim alındığını söyledi.
Huzurundaki şahadet ve zanlının beyanını değerlendiren Yargıç Hazan Aksun, zanlının, 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474