banner564

Çok büyük acı

İşe başladığı ilk gün aniden fenalaşan 25 yaşındaki Mehmetali Eligön hayatını kaybetti

Çok büyük acı
banner598
Melin DOBRAN
Çalıştığı iş yerinde fenalaşan ve Pınarbaşı’nın (Kırnı) sevilen gençlerinden olan 25 yaşındaki Mehmetali Eligön, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Elde edilen bilgilere göre Eligön, Başkent Lefkoşa’da faaliyet gösteren ve önceki gün iş görüşmesine gittiği FAB LTD’de dün sabah işe başladı. 
İddialara göre, iş arkadaşı, Eligön’ün yanından ayrıldıktan çok kısa bir süre sonra geri döndüğünde, talihsiz genci, lavabonun kapısında yerde hareketsiz halde yatarken buldu.
Çalışanların hemen 112 acil servise haber vermesinin ardından olay yerine giden ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Eligön, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Sevenleri şokta
Hem bölgesinde hem de arkadaş çevresinde sevilen bir genç olan Eligön’ün zamansız vedası, tüm ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Acı haberi alan yakınları, dün öğleden sonra hastaneye akın etti. Eligön’ün kesin ölüm nedeni bugün, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi morgunda yapılacak otopsinin ardından belli olacak. Yakınları, Eligön’ün işe başladığı ilk günden hayatını kaybetmesini kötü kader olarak nitelendirdi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2016, 08:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474