banner564

CTP halkı bilgilendiriyor

Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler (CTP-BG), Kıbrıs müzakereleri, hükümet ve parti icraatları konularında halkı bilgilendirmek için bölge toplantıları başlattı.

CTP halkı bilgilendiriyor
banner598
CTP-BG’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Genel Başkan, İkinci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Genel Sekreter Tufan Erhürman ve MYK üyelerinin tamamının katıldığı önceki gün akşam İskele Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 20.00’de gerçekleştirilen toplantı, yaklaşık üç saat sürdü.
İnteraktif geçen toplantıda soru-cevap kısmının yanı sıra karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. Toplantının ağırlıklı konusu müzakereler oldu. Mülkiyet konularında halkın soruları Talat tarafından yanıtlandı.
Müzakereler konusunda bilgi kirliliği olduğunu belirten Talat, bu şekilde toplumun endişeye sevk edildiğini, Rum basınının masa başında yaptığı haberlerle çözümü zora sokmaya çalışan düşüncelerin de katkısıyla bilgi kirliliği yarattığını belirtti. 
Müzakere süreciyle ilgili bilgi veren Talat, müzakerelerde ciddi bir ilerleme olduğunu, özellikle yönetim ve güç paylaşımı, ekonomi ve AB başlıklarında çok ciddi yakınlaşmalar teyit edildiğini ve yenilerinin eklendiğini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2015, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473