banner564

“Daha fazla demokrasi”

Denktaş, hedeflerinin DP’nin tüm üyelerinin her platformda tek ses olabilmesi ve parti politikalarının tüm üyelerce tartışılması olduğunu belirtti

“Daha fazla demokrasi”
banner598
Demokrat Parti (DP), “daha fazla demokrasi, daha fazla özgürlük, daha fazla insan hakları, fırsat eşitliği ve toplumsal refahın adil paylaşımı” hedefleri doğrultusunda gerçekleştirdiği hizmet içi eğitim seminerleri ile partilileri bir araya getiriyor.  
DP’den yapılan yazılı açıklamaya göre, ilk eğitim semineri geçtiğimiz Cuma akşamı Parti Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, bakan ve milletvekillerinin de katılımıyla gerçekleştirildi. 
Toplantının başında söz alan Serdar Denktaş, parti içi eğitimde hedefin ne olduğunu açıkladı. 
Hedeflerinin DP’nin tüm üyelerinin her platformda tek ses olabilmesini, parti politikalarının tüm üyelerce tartışılmasını ve özümsenmesini sağlamak olduğunu belirten Denktaş, “En önemlisi de dil birliğini yakalayabilmek, parti genel başkanından tutun, en küçük birim üyeleri de söylemlerinde aynı doğrultuda olabilmeli ki, hedeflerimize daha emin adımlarla yürüyebilelim” ifadelerini kullandı. 

“Kamuoyu yoklamalarında durumumuz gayet iyi”
Yaptıkları kamuoyu yoklamalarında partinin durumunun gayet iyi olduğunu, özellikle Kıbrıs konusunda ortaya koydukları düşüncelerin geniş halk kitleleri tarafından paylaşıldığını tespit ettiklerini vurgulayan Serdar Denktaş, DP üyelerinin artık her alanda daha fazla çalışmalarının gerektiğinin altını çizdi. 

Özcafer: Eğitim toplantıları devam edecek 
DP Genel Sekreteri Afet Özcafer ise eğitim toplantılarının rutin olarak devam edeceğini, eğitimlerin; ‘iç ve dış siyaset, parti vizyonu ve soru cevap’ şeklinde gerçekleşeceğini söyleyerek, katılım çağrısı yaptı.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2017, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473